Výpredaj spoločenských šiat

Najkrajšie šaty pre vás objednávame s rezervou, aby si ich mohla obliecť každá žena, ktorej sa zapáčia. V minulej plesovej sezóne vás bolo toľko, že nám z mnohých obľúbených modelov zostali len posledné čísla. Čaká vás významná spoločenská udalosť alebo si chcete ušetriť stres zo zháňania róby v období, keď ju súrne potrebujú ďalšie tisícky žien? Nájdite už teraz nadčasové spoločenské šaty vo vašom čísle za cenu, ktorá poteší.  

Prečítajte si aj: Manuál pre družičky: Takto vyzerajú ideálne šaty

Šaty vo veľkosti S - 49,40 €

Elegantné, ženské, noblesné a nepochybne výnimočné… také sú šaty v malinovom odtieni. Poskytujú ukážkový príklad, ako sa dá byť sexi veľmi šarmantným spôsobom. Strih morskej panny nádherne obopne boky a padnuté rukávy v tzv. cold shoulders štýle, voľne prechádzajúce do nádhernej vlečky, pôsobia nesmierne pôvabne. Hlboký výstrih v tomto strihu nevyzerá ani trochu vyzývavo. A nijako nebude vyrušovať ani vás samú, keďže vďaka nastaviteľným ramienkam bude všetko sedieť tak, ako má. Až do vypredania sú šaty dostupné pre ženy s veľkosťou S a M. Ak hľadáte skôr šaty s rozparkom, vo veľkosti S máme ešte posledné kúsky šiat v podmanivom červenom odtieni. Kúpite ich za zvýhodnenú cenu 59,25 €. 

Malinové šifónové spoločenské šaty - Mia Dresses >>>

Šaty vo veľkosti M - 57,60 €

Rada vyčnievate z davu a desíte sa myšlienky, že by ste na významnú udalosť prišli oblečená podobne, ako každá druhá? Ak už dlho hľadáte skutočne originálne spoločenské šaty, oslovia vás variabilné šaty na viazanie v prenádhernom odtieni kráľovskej modrej. Tu sa ich jedinečnosť ani zďaleka nekončí. Pásikavý materiál sa pri plesových šatách používa len zriedkavo, no odkedy sme videli tieto šaty, zastávame názor, že je to veľká škoda. Dodatočné čaro im dodali jemné trblietky. Z praktického hľadiska oceníte, že sú na prsiach vystužené a vzadu prešívané gumičkami. Kúpite ich za zlomok ich ceny. Prezrite si aj ďalšie modré šaty vo veľkosti M za zvýhodnené ceny.

<<< Modré spoločenské šaty s viazaním - Mia Dresses

Šaty vo veľkosti L - 59,25 €

Púdrová ružová je jednou z farieb, ktoré vyhľadávate najčastejšie, keď potrebujete nové spoločenské šaty. Práve v tomto odtieni nám zostali posledné kúsky s písmenom L na štítku. Ak je to vaša veľkosť a hľadáte šaty pre družičku, ideálny model predstavujú jednoduché šaty zvodného strihu. Na letnú svadbu sú ako stvorené. Dostatočne elegantné, no nie prehnane pompézne. Zdobí ich len jemná čipka, sú pohodlné a dokonale tvarujú postavu. V podobe lesklých šiat s korzetom sa nežná ružová hodí aj na ples. Ak nezaváhate, teraz ich môžete mať 25 % lacnejšie.    

Ružové spoločenské šaty s korzetom - Mia Dresses >>>

Šaty vo veľkosti XL - 76 €

Satén sú zárukou podmanivého vzhľadu s dávkou noblesy a tento model nie je výnimkou. Keďže z neho zostali len posledné veľkosti, stal sa dostupnejším. Zaujímavo riešenými ramienkami upútajú luxusné šaty pozornosť najmä na váš chrbát, no za pozornosť stojí aj tzv. trumpet strih, ktorý zadefinuje krivky. Ak práve nehľadáte saténové šaty, možno budú vašou šálkou kávy priliehavé šaty spustené na ramená. V ponuke sú v modrej i rubínovej farbe. Zmyselný krvavočervený odtieň majú voľnejšie šaty z padavého materiálu. Dopriať si ich môžete len za 53,20 €

<<< Tmavomodré saténové šaty s odhaleným chrbtom - Mia Dresses

Šaty vo veľkosti XXL - 66 €

Spoločenská róba môže mať aj podobu napohľad jednoduchých šiat. Priliehavé červené šaty sa hodia na ples i do vysokej spoločnosti, napríklad na galavečer. Môže za to ich rafinovaný strih so zmyselne spustenými rukávmi a elegantnou vlečkou. No ak v tomto období hľadáte skôr menej výrazné, krátke šaty pre družičku, máme pre vás v rovnakej veľkosti romantické šaty s čipkou a áčkovou sukňou. Len za rozprávkových 39 €. Materiál je jemne elastický a vzadu sa zapínajú zipsom.    

Červené priliehavé šaty spustené na ramená - Mia Dresses >>>

 

Hodiť sa do gala vás naozaj nemusí stáť veľa. Na najbližšiu spoločenské udalosť môžete vyraziť v novom, a pritom nemusíte robiť žiadne ústupky v oblasti štýlu. Nájdite naozaj krásne spoločenské šaty do 100 € vo výpredajovej ponuke nášho e-shopu.

Pre viac inšpirácie zo sveta módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Späť do obchodu