Výnimočná fialová

Ženám, ktoré ju nosia, prepožičia osobitý šarm. Fialová sa spája najmä s kreativitou, luxusom a pocitom pokoja. Má v sebe pocit tajomna a práve to je dôvodom, prečo priťahuje pohľady. Hoci je aktuálne veľmi obľúbená, vždy, keď si ju oblečiete, sa budete cítiť výnimočne. Má nespočetné množstvo odtieňov, z ktorých každý sadne inej osobnosti. Existuje však slovo, ktoré dokonale vystihne ženu v akýchkoľvek fialových šatách. Buďte aj vy na chvíľu „éterická“.    

Prečítajte si aj: Modrá na každú príležitosť

Pastely

Pre mnohé ženy je práve svetlá fialová najkrajšia farba jari a leta. Bol by hriech nepriniesť vám v tomto odtieni model, ktorý ste si tento rok tak obľúbili - šaty na jedno rameno s trblietkami a poodhaleným pásom. Celú letnú sezónu sa záujmu fashionistiek teší aj plis. Pastelová fialová mu naozaj pristane. Nenápadná krása tejto farby očarí všetky jemné víly. Nevieme si predstaviť kúsok, ktorý by sa im mohol zapáčiť viac ako romantické tylové šaty v midi dĺžke s priesvitnými rukávmi. Ak hľadáte skôr oblečenie do práce, nájdete u nás v tomto odtieni aj sakové šaty či originálny fialový overal v biznis štýle.  

 

Orchidea

Prekrásny odtieň fialovej je vždy perfektnou voľbou. Tušíte prečo? Pristane všetkým tónom pokožky a zdôrazní vašu krásu bez toho, aby prvoplánovo pútal pozornosť. Orchideová je skrátka nádherná - trochu nežná, trochu ženská a maximálne príťažlivá. Okrem toho sa k tejto farbe hodia všakovaké doplnky. Zlato, striebro i perly - to všetko len podčiarkne krásu šiat s názvom jedného z najvoňavejších kvetov na Zemi.

Fialové zavinovacie midi šaty - Mia Dresses >>>

Trblietky a lesk

Ak hľadáte skutočne jedinečné šaty na spoločenskú udalosť, stavte na fialovú v nápadnej úprave. Táto farba sa už odpradávna spája s luxusom, takže jej flitre, lesk i satén nesmierne pristanú. Objavte aj ďalšie dlhé spoločenské šaty v odtieni kráľov.

 

Modrofialová

Bavíte sa módou a extravagancia je vaše stredné meno? Tak potom ste ženou, ktorá si smie obliecť tieto priam rozprávkové šaty. Budete sa v nich cítiť, akoby ste práve zišli z prehliadkového móla. Pozornosť pritiahnu okrem objemnej sukne aj šnurovačkou v zadnej časti. Trblietavý opasok je už len malou čerešničkou. Z praktického hľadiska oceníte, že sa zapínajú zipsom a na prsiach sú vystužené. Dodáme vám k nim aj odnímateľné ramienka.     

<<< Svetlofialové tylové šaty s objemnou sukňou - Mia Dresses 

Purpurová

Farba všetkých rozhodných a dynamických žien. Spája v sebe stabilitu modrej a energiu červenej. V uliciach ju vidíme zriedkavo, lebo nie každá na ňu nájde odvahu. Hlavne, ak prichádza v strihu, ktorý sám osebe púta viac než dosť. Týka sa to aj originálnych šiat na viazanie z našej letnej ponuky. Dokonale sadnú najmä športovkyniam s vypracovaným chrbtovým svalstvom. Viac dievčenský strih majú purpurové šaty so šnurovačkou. V tejto sýtej farbe nájdete v našej ponuke aj šaty na menej formálne príležitosti. Veď prečo nezažiariť aj vo všedný deň?

 

Levanduľová

Existuje vôbec éterickejšia farba ako táto? Ak hľadáte šaty na významnú udalosť, no dušou ste viac víla ako princezná, šifónové šaty v nežnom tóne si u vás nájdu svoje miesto. Nečakane zaujímavý kontrast tvorí tento odtieň fialovej s námorníckou modrou či smaragdovou. Nech už k nim doladíte akékoľvek doplnky, môžete si byť istá, že levanduľové šaty budú vždy sofistikovanou voľbou.   

Fialové šifónové šaty s voľnými rukávmi - Mia Dresses >>>

Slivková

Luxusný odtieň fialovej dýcha prepychom a eleganciou. Spomedzi tmavých tónov je ešte vždy výnimočnou alternatívou k tradičnejším odtieňom večerných rób, ako sú námornická modrá či čierna. Slivková krásne vynikne na ženách so svetlým typom pokožky. Dokonale ladí so striebornými a čiernymi doplnkami. Ak bude tento rok vašou voľbou na ples, zaručene vás premení na tajomnú femme fatale. Z aktuálnych modelov zaujmú netradičným strihom riasené šaty s rozparkom. Prezrite si aj ich zadnú časť.   

 

 

Našli ste sa viac v nežných odtieňoch či zmyselných tónoch? Ak doteraz fialové šaty nemali svoje miesto vo vašom šatníku, možno ste len nenatrafili na tie správne. Fialovú vraj nosia sebavedomé ženy, ktoré majú blízko k umeniu. Tak prečo nebyť hneď jeho múzou? Vo fialovej budete aj na túto úlohu dokonalou kandidátkou.

Pre viac inšpirácie zo sveta módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Späť do obchodu