V jednoduchosti je krása… a elegancia tiež!

Šaty s vlečkou, vyšívané… princeznovské, prezdobené, bohato riasené, skrátka všetky poriadne „načančané“ nie sú ani zďaleka vašou šálkou kávy? Hľadáte kúsok, ktorý len decentne podčiarkne vašu krásu? Správne detaily dokážu aj jednoduchý strih premeniť na dokonalú róbu hodnú najvyšších spoločenských udalostí. Ale to vy už dobre viete. Poďte sa pozrieť, ktoré jednoduché šaty sú v tejto sezóne najkrajšie.    
 

 

Máte krásne plecia a dekolt, ktorému pristane korzet, strih na jedno rameno či šaty typu carmen? Alebo uprednostňujete tenké ramienka, či práve naopak, necítite sa komfortne bez prekrytých ramien? Nech sú Vaše preferencie akékoľvek, v novej kolekcii spoločenských šiat máme pre každú ženu elegantné, a najmä skutočne jednoduché riešenie. 

Odhalené paže

Už nie dievča, no ešte ani žena… Ak práve hľadáte šaty na stužkovú, čaká vás dôležitá voľba. Princeznovský model je klasikou maturitných večierkov, no ak túžite byť jedinečná, siahnite po farbe, ktorá nie je tuctová. Čokoládová farba je poriadne zmyselná a prezradí o vás, že už ste naozaj dospelá. Módna maxi dĺžka a rozparok, ktorý ukážete len ak budete chcieť, sú presne tie detaily, na ktorých v tento pamätný večer záleží. Nežnejšou, no stále netypickou alternatívou sú jednoduché spoločenské šaty svetlomodrej farby so zaujímavo riešeným výstrihom. Pre zrelšie ženy je určený model s padnutými ramienkami, ktorý svedčí postave typu „krv a mlieko“. Ak sa definujete skôr ako športový typ, sadnú vám asymetrické šaty v kráľovskej modrej. 

 

Špagetové ramienka

Jednoduché šaty na tenké ramienka sú tento rok hitom všetkých svadieb. Práve pri šatách pre družičky sa v posledných rokoch upúšťa od okázalých ozdôb a zložitých strihov. So správnymi doplnkami a účesom sa však v takýchto šatách rozhodne nestratíte ani na väčšom plese. Z tejto kategórie sú nepochybne aj trblietavé šaty, ktoré máme v ponuke nielen v cyklámenovej farbe. Ak je luxus vaše druhé meno, máme pre vás na výber veľké množstvo modelov z obľúbeného materiálu. Ktorý strih si získa vaše srdce - saténové šaty tesne obopínajúce oblasť bokov či s originálnou šnurovačkou na chrbte?

Náš tip: Hľadáte skutočne jednoduché, a zároveň univerzálne šaty vhodné na každú - viac či menej spoločensky významnú udalosť? Model v nestarnúcej staroružovej farbe zaručuje pohodlnosť padavých strihov, no všetky na pohľad nenápadné detaily, ako sú dvojité ramienka, viazanie v páse, riasená sukňa a rozparok, ich menia na výnimočný kúsok, ktorý si zamilujete. Prezrite si aj fotografie chrbtovej časti

 

Sexi rukávy

Obľúbené sú najmä v zimnom období, ale celoročne aj u žien, ktoré sa necítia sebaisto s odhalenými pažami. Dlhé rukávy dokážu šatám pridať na elegancii a možno vás prekvapí, že existujú strihy, ktoré sú aj v tomto prevedení poriadne príťažlivé. Stelesnením noblesy sú smaragdové šaty s opaskom a všetky pohľady pritiahne priliehavý model s hlbokým výstrihom. Ak to chcete hrať na „femme fatale“, máme pre vás čierne šaty s vysokým rozparkom v luxusnom zamate. Prezrite si ich aj v ďalších farbách. Potešíme aj ženy, ktoré hľadajú niečo jemné, decentné. Vínové šaty zo šifónu s jemnou čipkou sú pre vás ako ušité. Tak čo, presvedčili šaty s rukávmi aj vás?

 

 

Niekedy naozaj netreba k dokonalosti veľa. Šikovný strih či pozoruhodný detail dokážu zázraky a nemusíte sa premáhať do šiat, v ktorých sa cítite nesvoja. Jednoduché spoločenské šaty sú dnes na miestny ples, stužkovú i klasickú svadbu bežná voľba a naša tohtoročná ponuka je na ne skutočne bohatá.

Ak chcete byť vždy včas informovaná o aktuálnych módnych novinkách, sledujte nás na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube

Späť do obchodu