Ukážte ramená!

Môžete v nich vyzerať zraniteľne a nežne, ale aj poriadne zmyselne. Máloktoré šaty pôsobia tak žensky ako práve tie so spustenými rukávmi. Čaká vás výnimočná udalosť či oslava? Nájdite štýl, ktorý vám ideálne sadne. Budú to romantické kvety, mohutné volány, éterické maxi šaty či vášnivé červené mini? Stačí už len jemný dotyk bronzera na opálenom dekolte a váš letný štýl bude dokonalý.

Prečítajte si aj: Koktejlky a lá Carmen

Romantická

Kvety a odhalené ramená sú jednoducho neodolateľné kombo. Ak máte rada romantický štýl obliekania, dokonalejšie šaty na letnú oslavu toto leto nezoženiete. Majú nadýchanú sukňu v trendovej midi dĺžke a hoci sa zapínajú zipsom, sú mierne elastické. Zvýraznený pás len umocňuje ženskosť týchto šiat. Navyše, originálne navrhnutá potlač ich povýšila na umelecké dielo. Vďaka tomu si pritiahnete obdivné pohľady v akejkoľvek spoločnosti. 

Ružové kvetinové midi šaty spustené na ramená - Mia Dresses >>>

Neprehliadnuteľná

Pre skutočnú femme fatale 21. storočia boli stvorené tieto výnimočné šaty. V klasickom strihu s jemne rozšírenou áčkovou sukňou a zvýrazneným pásom predvádzajú horúci trend sezóny - mohutný volán. Vzadu je spustený až do polovice chrbta, čo zaručuje sexi vzhľad. K ich lesku vám stačia už len perly a elegantné sandále na ihličkovom podpätku.  

<<< Ružové mini šaty s mohutným volánom - Mia Dresses

Vášnivá

Neexistuje zmyselnejšia farba ako krvavočervená. Milujete ju aj vy? Letné šaty so spustenými dlhými rukávmi a volánikovou sukňou majú v tejto farbe vášeň španielskych tanečníc. Vďaka príjemnému materiálu ich oceníte nielen na večierku, ale pribalíte si ich aj na dovolenku. Stačí, ak elegantnú obuv vymeníte za letné sandále a môžete vyraziť na rande s vôňou morského vánku. Ešte viac sexi voľboupriliehavé carmen šaty s volánom, ktoré zvýraznia každú vašu krivku. 

Červené krátke šaty spustené na ramená - Mia Dresses >>>

Nežná

Hľadáte šaty na letnú oslavu, v ktorých sa budete počas celého dňa cítiť pohodlne a sviežo? Presvedčíme vás, že aj voľné maxi šaty môžu pôsobiť príťažlivo. Stačia vám odhalené ramená a vysoký rozparok. Marhuľové šaty z ľahučkého šifónu sú ideálne aj ako šaty pre družičku. Na všetky ostatné príležitosti sa hodia aj plisované šaty podobného strihu v luxusnom smotanovou odtieni.  

<<< Marhuľové šifónové šaty spustené na ramená - Mia Dresses

Jedinečná

Carmen výstrih pristane aj overalom. Hoci ich popularita stále rastie, na oslavu sú stále menej tradičnou voľbou. V priliehavom strihu sú navyše určené len pre tie najodvážnejšie. Ak rada pútate pozornosť, tento kúsok bude pre vás ako stvorený. Úzky overal so zvonovými nohavicami v žiarivej koralovej farbe kúpite v našom e-shope len za 35 €. 

Koralový priliehavý overal s volánom - Mia Dresses >>>

 

Šaty s odhalenými ramenami sú ako stvorené na letné dni. Už teraz však pre vás chystáme aj plesové róby so spustenými rukávmi, ktoré roky patria k vaším obľúbeným štýlom. 

Pre najnovší obsah zo sveta módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Späť do obchodu