TOP 5 šiat sezóny pre družičky

Na sklonku letnej a jesennej svadobnej sezóny sme pre vás vybrali tie najkrajšie a najobľúbenejšie modely. Každý má iný štýl, no všetky presne spĺňajú predstavu o tom, ako by šaty pre družičky mali vyzerať a k tomu ponúkajú ako bonus prenádherné detaily. Ušité sú z pohodlných materiálov, aby ste si veľký deň svojej blízkej mohli dokonale užiť. Nech už sa vám zapáčia ktorékoľvek z nich, váš výber bude viac než perfektný. Opravte nás, ak sa mylne domnievame, že každá žena by z nich chcela mať v šatníku minimálne jedny.  

Prečítajte si aj: Manuál pre družičky: Takto vyzerajú ideálne šaty

Nenápadne príťažlivá

Hlavne nepútať pozornosť viac než nevesta! Budúce družičky dobre vedia, aké následky na priateľstve či rodinných vzťahoch môže mať nedodržanie tohto pravidla. Ich obľúbenou farbou je preto málo výrazná staroružová. V tomto odtieni pre vás máme hneď niekoľko pozoruhodných modelov. Ideálom sú dlhé spoločenské šaty s jemne padavou tylovou sukňou ozvláštnenou vysokým rozparkom. Majú zdobený živôtik a v páse viazanie, čo vyčaruje osí driek. Okrem toho pôsobí mašľa na chrbte veľmi nežne. Pre družičku sa hodia aj šaty s trblietavými rukávmi, ktoré máme rovnako v ponuke aj v nevtieravej staroružovej.  

Staroružové spoločenské šaty s tylovou sukňou - Mia Dresses >>>

Čaro variability

Pre kreatívne družičky, ktoré túžia byť jedinečné, máme v ponuke šaty na viazanie. Sú tiež dobrým tipom pre nevestu, ktorá chce mať zladené družičky, no zároveň ich nechce obmedzovať. Pozrite sa na náš Facebook, ako rôzne sa dajú uviazať. Sú natoľko obľúbené, že ich máme v ponuke už v niekoľkých farbách. Na svadbu sa okrem ružovej hodí aj svieža mentolová, v ktorej budete zaručene výnimočná. 

<<< Mentolové dlhé šaty na viazanie - Mia Dresses

Trendy trblietky

Tieto šaty sú absolútnym hitom sezóny. Priesvitné rukávy s trblietkami boli horúcim trendom letných svadobných dní a príchod jesene na tom nič nemení. Ich rafinovaný strih vyčaruje krásnu postavu a s vysokánskym rozparkom a poodhaleným pásom budú všetky pohľady patriť vám. Z farebných variácií zvoľte radšej nenápadné pastely, inak budete mať po svadbe čo vysvetľovať!  

Svetlomodré priliehavé šaty s trblietavým rukávom - Mia Dresses >>>

Plisované pohodlie

Retro trend plis bol toto leto opäť na výslní a zasiahol aj oblasť spoločenskej módy. Šaty so skladanou sukňou si u nás družičky nesmierne obľúbili. Odhalené ramená a nadýchané rukávy… tieto šaty sú doslova symbolom lásky a romantiky! Ľahučký materiál sa navyše postará o pohodlný krok pri tanci. Okrem svetlozelenej je na výber aj nežná marhuľová a nebesky modrá.  

<<< Zelené plisované šaty spustené na ramená - Mia Dresses

Noblesná svadobčanka

Ak vás čaká honosnejšia svadba, ponúkame vám krásky ako ušité pre vás. Nadýchaná sukňa, romantická čipka a do tylu zahalený rukáv - v týchto šatách budete dokonalá družička. Majú neutrálnu béžovú farbu a boli navrhnuté s citom pre detail. V bielej sa dokonca páčia aj nevestám. Tie, ktoré nechcú byť tuctové, osloví aj sivo-biela kombinácia. Ak sa páči aj vám, možno to bude vaša tohtoročná plesová voľba.   

Béžové tylové šaty s krajkou - Mia Dresses >>>

 

Nevieme vám zaručiť, či aj pri dodržaní všetkých nepísaných zásad nebudete náhodou v jedných z našich šiat krajšia ako nevesta. Určite vám však nemôže byť upretá snaha obliecť sa presne tak, ako sa má. :) 

Videli ste už naše nové videá? Pozrite si, ako vaše vysnívané šaty vyzerajú “naživo” na Instagramu, Facebooku, TikToku a YouTube.

Späť do obchodu