Šaty s rukávmi aj na letnú oslavu

Možno máte na prekrytie ramien nejaký dôvod a možno jednoducho patria šaty s rukávmi k vašim obľúbeným. Vybrali sme pre vás modely, ktoré si bez problémov môžete obliecť ešte aj na augustové či septembrové oslavy. Šaty so vzdušnými rukávmi nielenže skryjú drobné nedokonalosti, ale sú aj veľmi pohodlné. Nikde sa nič neposúva, nikde nič netlačí. Objavte všetky ich elegantné a nežné podoby.

Prečítajte si aj: Výnimočná fialová

Trblietky

Máte o trochu širšie ramená, než by ste chceli? Trápia vás na nich jazvičky či iné nezrovnalosti? Zahaľte ich do trblietok, ktoré budú viac než elegantným riešením. Rafinovane strihnuté šaty s flitrami máme v ponuke len krátko, no už ste si ich stihli obľúbiť. Hodia sa na svadbu aj inú významnú rodinnú udalosť a hoci majú maxi dĺžku a rukávy, pôsobia nesmierne sexi. Máme pre vás na výber až osem farebných prevedení. 

Hnedé spoločenské šaty s trblietavými rukávmi - Mia Dresses >>>

Ružové mini, midi, maxi

Mnohé ženy sa po určitom veku cítia lepšie s prekrytými ramenmi. Naša pokožka vekom stráca elasticitu, a tak nás na šatách najviac očarí lichotivý strih a šikovné rukávy. Všetko to a ešte niečo navyše majú tieto šaty v prekrásnych odtieňoch obľúbenej farby. Pôvabné staroružové koktejlky upútajú zlatými gombíkmi, zatiaľ čo orchideové midi a cyklámenové maxi šaty s viazaním majú na ramene výraznú brošňu v tvare kvetu.    

 

Nenápadná príťažlivosť

Aj šaty na letnú oslavu môžu byť s dlhým rukávom. Najmä, ak zvolíte ľahučký materiál a pohodlný strih. V modeli ušitom z trblietavého materiálu upútate hneď, ako vojdete do miestnosti. Vďaka vysokému rozparku strhnú pozornosť na vaše dlhé nohy. V páse majú navyše efektný prestrih.  

<<< Staroružové trblietavé šaty s dlhými rukávmi - Mia Dresses

 

Balónové

Romantické šaty s voľnými rukávmi sa tento rok vrátili na výslnie módy. Páčia sa aj vám? Prezrite si naše rozmanité modely. Pridajú vám dávku dievčenskej nevinnosti a zvládnu aj vyššie teploty. 

 

Volánové

Milujete obrovské volány? Toto leto si ich môžete vychnutať dosýta. V kombinácii s rozmarnou áčkovou sukňou vyčarujú pôvabný vzhľad. Stačia vám k nim remienkové sandále a výrazné náušnice. K tomu jemné vlny a váš štýl bude ako vystrihnutý z Hollywoodu.  

Červené midi šaty s volánovými rukávmi - Mia Dresses >>>

Netopier

Netopierie rukávy sa na istý čas niekam stratili, no tento rok sa obľube tešia opäť, a to v rôznych štýlových podobách. Pôsobia nenútene a uvoľnene - sú tým pravým pre vaše éterické ja. Zaručene vám v nich nebude teplo a počas celej oslavy sa budete cítiť príjemne. Všetky modely máme k dispozícii v rôznych farebných prevedeniach.

 

 

Našli ste ideálne šaty s prekrytými ramenami, ktoré sa nestratia vo vašom šatníku? Ak stále hľadáte jedinečné rukávy, aké ste ešte u žiadnej inej nevideli, prezrite si tylové tylové body s bohatým riasením. 

Pre najnovší obsah zo sveta módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Späť do obchodu