Perleť a lesk

Svadobná sezóna je v plnom prúde a družičky si našli svoj nový obľúbený trend. Neoblečú si nič, čo sa poriadne neleskne! Objavte s nami najkrajšie spoločenské šaty z materiálov, ktoré sú neprehliadnuteľné. Dlhé, krátke, priliehavé, padavé… Vyberajte z nekonečnej ponuky štýlov a farieb. Metalické, perleťové či absolútne žiarivé? Premeňte každú oslavu či ples na vašu súkromnú runway. 

Prečítajte si aj: TOP 5 šiat sezóny pre družičky

Lesklé šaty sú ideálnou voľbou pre každú ženu, ktorá rada vyniká v dave. Zvyčajne sú vyrobené zo saténu, hodvábu či metalických materiálov, ktoré krásne odrážajú svetlo a vytvárajú efekt priťahujúci pohľady. Aktuálne sú na vrchole popularity a všetko naznačuje tomu, že nadchádzajúca plesová sezóna na tom nič nezmení. Ak v nich túžite ísť na stužkovú alebo si presne takto predstavujete vaše tohtoročné spoločenské šaty na ples, je dôležité vedieť jednu vec. Ich výrazný charakter potrebuje vyvážiť decentnými doplnkami. Jednoduché šperky, klasické lodičky a kabelka v neutrálnej farbe môžu výrazné šaty krásne doplniť aj bez toho, aby súťažili s ich žiarivou iskrou.

Zelené lesklé šaty s volánikovými rukávmi - Mia Dresses >>>

Zlatá horúčka

Farba najcennejšieho kovu nikdy nevyjde z módy. Zlaté šaty sú stelesnením luxusu, pôvabu a nadčasového štýlu. Vyžarujú sebavedomie, takže sú pre vás tie pravé, ak chcete zanechať trvalý dojem. Hodia sa na všetky spoločenské príležitosti, ako sú svadby, firemné večierky či plesy. Nech si zvolíte akýkoľvek odtieň, od šampanského až po sýtu zlatú, isté je, že sa v nich budete cítiť priam kráľovsky. Bonusom je, že všetky šaty, ktoré sme pre vás vybrali, majú iný typ šnurovačky, tak si nezabudnite pozrieť detailnejšie fotky.

 

Netypické farby

Láka vás skúsiť niečo nové? Siahnite po farbe, ktorú ste na sebe ešte nemali. Ani ružová, ani červená - vyskúšajte si obliecť zmyselnosť, ktorú predstavuje šťavnatá malinová. K šatám vám pribalíme aj originálny doplnok v podobe ružičky. Nájdete ich aj v iných farbách. Tehlová farba v oblasti spoločenskej módy naozaj nie je obľúbená. No pozrite sa na ňu v leskom prevedení! Ak vám záleží na tom, aby ste neboli oblečená rovnako ako iná žena, v týchto šatách pravdepodobnosť úspechu hraničí s istotou. Dlhé šaty bronzovej farby sú rovnako jedinečné v každom detaile a môžete ich nosiť aj s ramienkami.

 

Nežná fialová

Túto jar bola trendy ako nikdy predtým! Vo farbe fialky sme si obľúbili sukne, blúzky aj šaty. Možno vás prekvapí, že príchodom jesene jej odtiene z obchodov nemiznú a krásne v nej vyniknú dokonca aj elegantné šaty. Novinkou našej ponuky sú midi šaty hrajúce rôznymi odleskami. Ich nadýchaná sukňa sa na parkete krásne roztočí. Perleťové šaty maxi dĺžky zas ozvláštnil vysoký rozparok.

 

Žiarivý drahokam

Tajomná, sofistikovaná, výnimočná… tak by vás opísali všetci tí, čo vás uvidia vkročiť do miestnosti. Vo všetkých smeroch života vyžadujete viac a nebojíte sa to ukázať. Zafír, smaragd či rubín nemusia zdobiť len vaše šperky, oblečte si v ich farbe plesové šaty! S lesklým materiálom sú luxusným spojením, v ktorom sa nedá nežiariť. Každé z týchto šiat majú úplne iný štýl, no spája ich neodolateľný šarm, ktorý vás presvedčí. 

 

 

Učarovali vám lesklé šaty? Objavte ďalšie modely, ktoré by sa vám mohli zapáčiť. Klasické odtiene, výrazné farby i pastely - tomuto typu spoločenských šiat pristanú všetky odtiene palety.

Videli ste už naše nové videá? Pozrite si, ako vaše vysnívané šaty vyzerajú “naživo” na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Späť do obchodu