Opasok pre osí driek

Určite nepatrí len do nohavíc! Z veci považovanej za praktickú nevyhnutnosť sa opasok rokmi vypracoval na módny doplnok. Veľmi rýchlo sme si s ním zvykli nosiť aj šaty, lebo dokonale zdôrazní pás a vytvaruje krivky. Prvé opasky boli vyrobené z kože a plnili len svoju základnú funkciu. Naše šaty dnes zdobia kúsky z rôznych typov materiálov, ktoré sa zapínajú všelijakými spôsobmi a majú jednoduché i do detailov zdobené pracky. Prezrite si modely, ktoré by bez opasku neboli tým, čím môžu byť s ním - vašimi novými obľúbenými šatami.

Prečítajte si aj: Objavte dokonalé biele spoločenské šaty

Nenápadný, ale dôležitý

Ak si kupujete šaty s opaskom, mali by vám sedieť tak, aby ste ho mali umiestnený v najužšej časti drieku, teda tesne pod rebrami. Iba tak vám bude dobrý pomocník. Ak zvolíte odtieň tón v tóne, bude takmer neviditeľný, no napriek tomu užitočný. K vzorovaným kúskom sa práve taký najviac hodí. Nechajte sa presvedčiť aj ružovými šatami

Svetlomodré kvetinové midi šaty s opaskom - Mia Dresses >>>

Biznis

Opasok k formálnemu oblečeniu skrátka patrí. Práve v pracovnom prostredí je totiž žiaduce, nech všetko presne sedí. Máloktorá z nás tento rok odolala ošiaľu, aký vyvolali sakové šaty. Máte už tiež jedny? K obľúbeným patria najmä rafinované sexi strihy. Tvária sa odmerane, no pritom vedia byť poriadne zvodné. Ešte radšej ako do práce si ich oblečiete na najbližšie rande. Napríklad ako károvaný model, ktorý u nás nájdete v niekoľkých farbách. Horúcou novinkou našej ponuky sú šaty v štýle kardigánu, ktorým predpovedáme úspešnú jesennú sezónu. 

<<< Béžové krátke šaty s opaskom - Mia Dresses

Retro

Obdĺžnikový opasok bol módnym hitom v rokoch, ktoré dnes označujeme ako oldies. Túto sezónou sa však opäť vrátil na móla a odtiaľ sa premiestnil do ulíc. V kombinácii s plisovanými šatami vznikol krásny retro kúsok zmodernizovaný balónovými rukávmi a aktuálne trendy levanduľovou farbou. Podobný strih majú aj hladké hnedé šaty, ktoré navyše disponujú vysokým rozparkom.   

Fialové midi šaty so skladanou sukňou - Mia Dresses >>>

Ako šperk

Niektoré šaty majú také krásne opasky, že vám pokojne nahradia aj šperk. Prepracovaná pracka krásne doplnila eleganciu čipkovaných šiat z našej ponuky. Výrazný opasok pristane aj spoločenským šatám jednoduchého strihu. V trblietavom striebornom prevedení oživil inak nenápadné šifónové šaty. Ak milujete minimalizmus a chystáte sa na spoločenskú udalosť, prídete si na svoje aj v smaragdových šatách so saténovou sukňou, ktoré zdobí elegantný opasok. Napriek tomu, že je rovnakej farby, na celom modeli najviac púta pozornosť.    

<<< Béžové krátke šaty s tylovou sukňou - Mia Dresses

Retiazky a reťaze

Móda miluje kontrasty. Narušte eleganciu romantických šiat rebelskými retiazkami. K metalickému opasku ľahko doladíte ďalšie doplnky. V našom e-shope ich nájdete aj v ďalších farbách. Ak si trúfate i na mohutnejšie tvary, prezrite si košeľové šaty s opaskom, ktorý si uviažete podľa potreby. Sú vyrobené z pohodlného  materiálu a majú asymetrický strih. 

Marhuľové plisované šaty s retiazkovým opaskom - Mia Dresses >>>

 

Ak máte rada jedinečné kombinácie, v našej ponuke nájdete opasky aj ako samostatné doplnky. Ich originálne dizajny poslúžia ako skvelá bodka k premyslenému outfitu. Veď práve doplnky sú tým, čo zadefinuje váš štýl.

Pre viac inšpiratívneho obsahu zo sveta módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Späť do obchodu