Objavte dokonalé biele spoločenské šaty

Biela je farbou elegancie a čistoty, vďaka čomu sa stala obľúbenou vo svete módy. Ak hľadáte vhodný módny kúsok na spoločenskú udalosť, pozornosť upriamte na biele spoločenské šaty. Môžete si byť istá, že v nich budete pôsobiť elegantným a príjemným, nežným dojmom. Dajte si však pozor na to, aby ste si biele šaty zvolili na inú spoločenskú udalosť, než na svadbu – v takomto prípade patrí farba čistoty výhradne neveste.

Prečítajte si aj: Šaty pre svadobnú mamu

 

Dokonalá súhra plisu a bielej 

Pri výbere vhodných spoločenských šiat je potrebné prihliadať nielen na ich farbu, ale aj na materiál, z ktorého sú vyrobené. Plis patrí medzi materiály, ktoré pôsobia pôvabne, a preto je často obľúbenou voľbou medzi spoločenskými šatami. Kombináciu bielej farby a plisu predstavujú tieto krásne spoločenské šaty. Ich dĺžka siaha až po zem, čo pridáva na elegantnom dojme. Vzhľad však nie je všetko – podstatné je aj to, ako sa v šatách budete cítiť. Práve jemný, ľahký plis sa postará o to, aby ste sa cítili komfortne počas celého dňa či noci. Ide o mimoriadne ľahký a vzdušný materiál, preto ide o šaty, ktoré sú skvelou voľbou aj počas leta.

Biele plisované šaty >>>

Cíťte sa ako víla

Rada sa cítite ako v rozprávke? Ak áno, máme pre vás tip na biele tylové šaty, ktoré vám tento pocit prinesú. Ide o romantický kúsok, ktorý si zamiluje každá nežná dáma. Výrazným a originálnym prvkom šiat sú najmä dlhé tylové rukávy, ktoré pôsobia pútavo a zároveň elegantne. Pokiaľ si na spoločenské udalosti rada zahalíte ramená a ruky, tieto šaty sú pre vás ako stvorené. Sukňa šiat je vrstvená a voľná, čo vytvára rozprávkový, „vílovský“ dojem, pričom v kombinácii so zúženým pásom krásne tvaruje postavu. Pre dosiahnutie dokonalého looku k šatám skombinujte trblietavé sandálky, mini kabelku a jemné šperky.

<<< Biele tylové midi šaty

Perleťovo biela v kombinácii s rozparkom

Každej dáme je už dobre známe, že rozparok pôsobí mimoriadne atraktívne a žensky. Ak by ste na spoločenskej udalosti rada upútali pozornosť a chcete sa cítiť príťažlivo, šaty s rozparkom pre vás budú skvelou voľbou. Pre zabezpečenie decentného vzhľadu siahnite po bielych spoločenských šatách, ktoré so sebou prinesú dávku noblesy. Odporúčame vám upriamiť pozornosť na perleťové biele šaty s rozparkom, ktoré predstavujú spojenie atraktívneho a zároveň nežného dizajnu. Perleť sa na svetle krásne trbliece, preto si môžete byť istá, že zažiarite ako na prirodzenom svetle, tak aj vo svetle reflektorov na parkete.

Biele šifónové šaty s rozparkom >>>

Originálne šaty s mašľou

Nebavia vás minimalistické dizajny šiat bez originálnych prvkov? Rada by ste si zadovážili model, ktorý je jedinečný a vynikne z davu? V takom prípade siahnite po šatách, ktoré sú zdobené jedinečným prvkom, napríklad v podobe extravagantnej mašle. Takýto prvok zabezpečí váš originálny vzhľad a navyše pôsobí ako doplnok, vďaka čomu nemusíte hľadať žiadne výrazné šperky. Ak by ste rada uprednostnili jedinečný módny kúsok, zvoľte si tieto biele spoločenské šaty s mašľou. Stačí k nim skombinovať krémové alebo metalické lodičky, elegantnú listovú kabelku a môžete vyraziť

<<< Biele midi šaty s mašľou

 

 

Biele spoločenské šaty zabezpečia noblesný a nežný vzhľad každej dámy. Či už preferujete minimalistické alebo originálne a výrazné dizajny, z našej ponuky si zaručene vyberiete. Pamätajte na to, že pri výbere vhodných spoločenských šiat je vhodné brať do úvahy nielen ich vzhľad, ale aj to, ako sa v nich budete počas nastávajúcej spoločenskej udalosti cítiť

Pre viac inšpiratívneho obsahu zo sveta módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Späť do obchodu