Nový trend v spoločenských šatách

Sezóna stužkových, plesov a firemných večierkov je za dverami. Viete, aké slávnostné šaty sú aktuálne in? Tento rok ovládne všetky spoločenské udalosti jeden celkom nový trend. Aj jednoduché šaty pozdvihne na vyššiu úroveň a dodá im nádych sofistikovanosti a grácie. Ak zatiaľ nemáte tušenie, o čo ide, pozrite si novinky v našej ponuke alebo si prečítajte tento blog a buďte o krok vpred. 

Hľadáte šaty na spoločenskú udalosť a chce to tento rok niečo výnimočné? Buďte jednou z prvých žien, ktoré ohúria aktuálnou novinkou. Siahnite po šatách s bočnou vlečkou!   

Prečítajte si aj: TOP 5 šiat sezóny pre družičky

Mašľa a trblietky

Aj na poli spoločenských šiat platia rovnaké módne pravidlá, ako v iných oblastiach - dlhšie sa budú nosiť len tie trendy, ktoré sa ženám naozaj zapáčia. Aktuálne sú to bez pochýb priesvitné rukávy. V lete ste si vďaka nim obľúbili aj tento model šiat, preto sme do našej ponuky zahrnuli ich trblietavú zimnú verziu. Okrem riaseného rukáva majú na boku obrovskú mašľu, ktorá pokračuje do dlhej vlečky. Ich mini dĺžka sa hodí najmä na koktejlovú párty. Nájdete ich v niekoľkých farbách.

Tip od nás: Máte už rezervovaný termín vianočného fotenia? Ani výber šiat si nenechávajte na poslednú chvíľu. Práve tento model s bohatým riasením z tylu na fotografiách krásne vynikne.  

Čierno-zlaté krátke trblietavé šaty s mašľou - Mia Dresses >>>

Tajomstvo správneho strihu

Tieto šaty dokážu hravo vytvarovať ženskú postavu. Vrchná časť vytvára efekt korzetu. Šnurovačka na chrbte vyčaruje osí pás a riasenie dojem plného dekoltu. Sukňa tesne obopína oblasť bokov a potom sa postupne rozširuje do tvaru A. Ani týmto šatám nechýba bočná vlečka, ktorá vyformuje krivky aj ženám s úzkymi bokmi. Romanticky padnuté rukávy dokonalý dojem len umocnia.

<<< Svetlomodré priliehavé šaty spustené na ramená - Mia Dresses

Sexi midi

Máte rada elegantné šaty, ktoré sú zároveň tak trochu éterické? Potom bude tento model pre vás správnou voľbou. Je vhodný aj pre ženy, ktoré nerady pôsobia príliš vyzývavo. Majú decentnú midi dĺžku a šifón zahaľujúci rameno vyzerá veľmi nežne aj pri pohľade zozadu.  

 

Antická bohyňa

Dokonalý strih a luxusné detaily… Tieto šaty splnia aj vaše najnáročnejšie predstavy. Farba smaragdu je počas zimnej sezóny kráľovnou. Dokonale ladí so striebornou aplikáciou vyplnenou lesklými kamienkami, ktoré rozžiaria celú miestnosť. Materiál je elastický, čo zaručí vytvarovanú siluetu. Tieto šaty nepotrebujú viac než malú bodku v podobe jemného šperku. 

Smaragdové priliehavé šaty so striebornou aplikáciou - Mia Dresses >>>

S ramienkami i bez

Dokážete na šatách oceniť variabilitu? Aj malý detail dokáže urobiť veľkú zmenu. Tieto plesové šaty s nádychom noblesy môžete nosiť s ramienkami zapnutými klasickým spôsobom či do kríža, ale pokojne i bez nich. Na prsiach sú vystužené, majú priliehavý strih a na chrbte zips. Vďaka tomu vám budú pekne sedieť a vysoký rozparok s bočnou vlečkou sa postarajú o dramatický look. Dostupné sú aj v iných farbách.   

 

Vysoká elegancia

Šaty určené pre ženu, ktorá má odvahu byť kráľovnou večera. Žiadna nežná bábika, ale dokonalá dáma. Premyslená asymetria a nariasená látka sú sami osebe stelesnená elegancia. No bočná vlečka a tylové návleky menia tieto šaty v oboch farbách na skutočné umelecké dielo. Očarí vás viac námornícka modrá či žiarivá smaragdová?

<<< Tmavomodré saténové šaty s vysokým rozparkom - Mia Dresses

Láka vás vyskúšať si šaty s vlečkou, ktorá nie je tradičná? Z nášho pohľadu ide o trend, ktorý tak skoro nebude zabudnutý. Objavte aj ďalšie nové štýly, ktorým je táto sezóna naklonená.

Ak chcete byť vždy včas informovaná o aktuálnych módnych novinkách, sledujte nás na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube

Späť do obchodu