Noste hrdo svoje krivky

Tešíte sa na blížiacu sa spoločenskú akciu, no na výber šiat už menej? Je pre vás hľadanie správneho strihu zakaždým viac drina než zábava? Dovoľte nám pomôcť vám. Pripravili sme pre vás zoznam šiat, ktoré pristanú rôznym postavám. To, čo vy sama vnímate ako nedostatok nie vždy treba zakrývať. Presvedčíme vás, že aj vaše krivky stoja za to, aby ste ich priznali. Čo ak tajomstvom dobre oblečených žien nie je dokonalá postava, ale správny výber šiat? Každej z nás sa občas hodí objektívna rada.

Prečítajte si aj: Opasok pre osí driek

Väčšie prsia

Obdarila vás príroda plným dekoltom? Chápeme, že to, čo vám mnohé závidia, môže pre vás znamenať viaceré obmedzenia. A to nielen pri športe, ale aj pri výbere oblečenia. Koľkokrát ste už kvôli svojim prsiam siahli po väčších veľkostiach? A pritom to vôbec nemusí byť vaša rutina. Vyskúšali ste už zavinovacie šaty? Pekne sa vám prispôsobia a vďaka viazaniu v páse vám poprsie zvyšok šiat nebude nadnášať. S nadchádzajúcou plesovou sezónou ich máme v ponuke aj v tmavšom odtieni zelenej s perleťovým efektom. Na výber máte aj z množstva žiarivých farieb. Ak máte zároveň postavu typu jablko, maximálnu spokojnosť dosiahnete, ak si pod ne natiahnete sťahovaciu spodnú bielizeň. 

Zelené zavinovacie šaty s perleťou - Mia Dresses >>>

Venuša

Krásne tvarované boky by chcela mať snáď každá. No tie, čo ich majú naozaj výrazné sa často pri výbere šiat zas až toľko netešia. Máte postavu typu hruška a k tomu pocit, že obtiahnuté šaty nie sú pre vás? Pomôže vám asymetria. S proporciami postavy dokáže zázraky! Zvoľte postupne rozšírené priliehavé šaty ozdobené šikmým volánom v páse a romantickou ružou. Nenápadne odpútajú pozornosť od vašich bokov, čím ich opticky zmenšia. Okrem toho zamaskuje volán aj spodné bruško. Ak obtiahnuté modely nie sú tým, čo hľadáte, vyskúšajte pohodlné voľné šifónové šaty v obľúbenej staroružovej farbe.

Náš tip: Ak by sme vám na túto sezónu mali poradiť šaty, ktoré dokonalou kamuflážou podčiarknu krásu vašich plných tvarov, určite by to bol krvavočervený model s nariaseným pásom látky, ktorý sa tiahne celou sukňou. Boky opticky zúži, no zároveň neskryje ich príťažlivosť.

 

Postava typu jablko

Väčšie bruško, širšie stehná i lýtka… ženy s týmto typom postavy majú často tendenciu svoje plnšie tvary skrývať. Nemyslíte, že konečne nastal čas na zmenu vnímania samej seba? Niekedy stačí len málo, možno len vidieť sa z v zrkadle oblečená v tých správnych šatách. Ak potrebujete v práci či na pracovnej ceste vyzerať tip-top, majte vždy po ruke kúsok, ktorý sa hodí na akúkoľvek príležitosť. Krátke šaty staroružovej farby majú premyslený strih, ktorý všetky detaily podriadil tomu, aby lichotili vašej postave. Voľnejšie rukávy, riasenie v páse a asymetrická dĺžka sa postarajú o optické zoštíhlenie postavy a vytvarovanie dokonalej siluety. Potrebujete šaty na spoločenskú udalosť? Tak siahnite po midi šatách so širšou sukňou. Obľúbený model s volánovými rukávmi máme k dispozícii aj v čiernej farbe, o ktorej je známe, že zoštíhľuje. Dlhý priesvitný rukáv majú rozprávkové tylové šaty, ktoré vám urobia rovnakú službu. Prezrite si ich aj v iných farbách.

 

Tip: Univerzálny strih

Možno tomu nechcete veriť, no pravdou je, že existujú strihy, ktoré sadnú takmer každej žene. Samozrejme, nesmú chýbať aj v našej ponuke. Šaty pod kolená na viazanie v páse pristanú rovnako ženám, ktoré sú priveľmi štíhle, ako tým, čo majú pár kíl navyše. BMI nehovorí nič o príťažlivosti, preto si doprajte šaty, v ktorých budete za každých okolností vyzerať úžasne. Ak máte rada vzory, prezrite si rovnaký model s vkusnou potlačou

<<< Červené zavinovacie midi šaty - Mia Dresses

Nič v prírode nie je dokonalé, tak prečo by naše postavy mali byť? Pustite myšlienky o tom, čo by ste mali a nemali nosiť. Radšej sa zamerajte na to, aby ste mali na sebe to, čo sa vám skutočne páči. Snáď sme vás presvedčili, že aj šaty pre moletky môžu vyzerať vkusne a sexi.

Ak chcete byť vždy včas informovaná o aktuálnych módnych novinkách, sledujte nás na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube

Späť do obchodu