Najzmyselnejšie letné šaty

Vysoké teploty, opálená pokožka, párty do hlbokej noci… v lete máme častejšie náladu obliecť sa tak, nech na nás všetci môžu oči nechať. Dostali ste aj vy náladu na sexi outfit, no chce to niečo nové? Nič príťažlivejšie ako šaty si žena na seba dať nemôže, tak si prezrite ponuku aktuálnych modelov leta 2024. Každý skrýva zmyselný prvok, ktorému len ťažko odoláte. A stavíme sa, že nebudete jediná.     

Prečítajte si ajKoktejlky a lá Carmen

Mini šaty, maximálny dojem

Začnime s úplnou klasikou letnej sezóny. Krátke šaty sa dnes nosia inak ako pred rokmi. Kedysi hriešna dĺžka šiat je v uliciach bežnou záležitosťou, preto prvoplánovosť ustupuje nápadu. Spomedzi všetkých, do detialov vyšperkovaných, tohtoročných modelov sme pre vás vybrali kratučké asymetrické šaty s volánmi, ktoré sú vzadu predĺžené. V žiarivej oranžovej pôsobia osviežujúco a v kombinácii s čiernymi doplnkami tvoria nebezpečne príťažlivé duo. V e-shope ich nájdete aj vo fialovej, červenej, bielej či cyklámenovej farbe. 

Oranžové krátke šaty s volánovou sukňou - Mia Dresses >>>

Korzet po novom

Na titul najzaujímavejších šiat roka ašpirujú biele šaty so zelenými kvetmi. Kam sa pozriete, vidíte netradičné riešenia. Korzet s riasením na prsiach a postupne rozšírenými ramienkami dopĺňa asymetrická sukňa, ktorá vzadu siaha až po členky. Ak hľadáte šaty s korzetom, v ktorých upútate aj bez výraznej farby či príliš vyzývavého strihu, práve ste ich našli! Nič originálnejšie tento rok nenájdete. Mimochodom, asi vám neušlo, že letné korzetové šaty sú aktuálne veľmi trendy. Tak prečo ich nemať iné, ako ostatné?

<<< Biele asymetrické šaty so zelenými kvetinami - Mia Dresses

Božské krivky

Ak máte postavu krv a mlieko, gratulujeme vám. No ak nie, verte, že tieto priliehavé šaty vám ju vyčarujú. Romantický volán zúži ramená, zatiaľ čo sa zips siahajúci po spodnú časť chrbta postará o osí driek. Midi strih v štýle morskej panny dokonale zvýrazní boky, a to ešte neviete, že vzadu majú ramienka, ktoré nielenže pôsobia sexi, ale zaručia, že vám vrchný diel bude sedieť ako uliaty. Za vašu pozornosť určite stojí aj detailné prešívanie, ktoré upriami pozornosť presne tam, kam má.   

Svetloružové priliehavé šaty s volánovou sukňou - Mia Dresses >>>

Naozaj hlboký výstrih

Krásne sa obliekate v prvom rade kvôli sebe, no ak vám neprekáža mužská pozornosť a máte čo ukázať, tak prečo to neurobiť. Mini šaty s výstrihom, ktorý len vďaka rafinovanému prekladaniu nekončí až v páse, sú určite odvážnou voľbou. Ich vyzývavosť vkusne zjemňujú dievčensky pôsobiace volány a skladaná sukňa. Len pozor na to, že práve zjavná nevinnosť, za ktorou sa skrýva vášeň, je v skutočnosti pre mužov tým najväčším lákadlom. Ak si oblečiete takéto sexi šaty, radšej sa vopred vyzbrojte trpezlivosťou. Lebo určite nebudete chcieť prijať všetky pozvania na drink.

<<< Tmavomodré krátke šaty s volánikovými rukávmi - Mia Dresses

Zmyselné prestrihy

Byť nenápadná, keď máte na sebe šaty s flitrami, znie ako dokonalý oxymoron alebo prvoplánový vtip. Tento model však nezaujme len na pohľad prvý, ale aj každý ďalší, a to vďaka premysleným výrezom v páse a rozparku v zadnej časti. Elastické šaty zaujímavého strihu sú vskutku jedinečným kúskom, ktorý sa nestratí na žiadnej párty pod holým nebom, ani v preplnenom klube. 

Svetloružové priliehavé midi šaty s flitrami - Mia Dresses >>>

 

Presvedčili sme vás, že nejestvuje ženskejší kúsok oblečenia, ako sú šaty? Mágia všetkých krásnych modelov však bude fungovať len vtedy, ak máte zdravé sebavedomie. A na to nepotrebujete mať vždy ideálne krivky. Dobrý pocit zo seba samej je niečo, čo sa občas jednoducho len musíme naučiť a potom to v dobre padnúcich šatách môžeme vyžarovať aj navonok. Nájdete ich u nás?

Pre viac inšpirácie zo sveta módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Späť do obchodu