Modrá na každú príležitosť

Neveríme, že existuje žena, ktorá by ju nemala vo svojom šatníku. Modrá je v móde jednou z najpopulárnejších farieb, a to celkom oprávnene. Paleta jej odtieňov nemá konca a každá žena si v nej nájde práve ten, ktorý sa najlepšie hodí k jej pokožke, farbe vlasov či očí. Okrem toho sa dá veľmi dobre kombinovať. Modrá je jednoducho stávka na istotu - môžete si ju obliecť hocikam a vždy to bude dobrá voľba.

Prečítajte si aj: 5 najkrajších letných farieb pre blondínky

Svetlé odtiene sa spájajú s čistotou, tmavšie s prestížou. Presvedčte sa, že po modrej sa oplatí siahnuť, či si vyberáte šaty do práce, na rande alebo významnú spoločenskú udalosť.

Pracovný obed

Stabilita, dôveryhodnosť a profesionalita - to všetko sú asociácie, ktoré vyvoláva modrá farba. Práve preto si ju aj vy budete chcieť najbližšie obliecť na pracovný pohovor či stretnutie s obchodným partnerom. Modré biznis šaty majú svoje miesto v akomkoľvek pracovnom prostredí. Ak máte rada klasiku, siahnite po šatách obľúbeného strihu, ktorý je formálny, no zároveň nesmierne šarmantný. Prekryté ramená a dĺžka po kolená im dodávajú vážnosť, zatiaľ čo srdiečkový výstrih a detailné prešívanie budú sexi bodkou vášho vzhľadu. Ak aj v pracovnej móde rada nasledujete trendy, prezrite si detaily ultramoderných asymetrických šiat s výrezom na chrbte. Dostupné v sviežom, nebesky modrom odtieni.

Modré midi šaty - Mia Dresses >>>

Rande

Ak na prvom rande túžite zaujať inteligenciou a silou osobnosti, modrá bude ideálnou voľbou. V správnom strihu dokáže pôsobiť zároveň aj nežne či príťažlivo. Romantický look dosiahnete, ak si oblečiete šaty s kvetinovou potlačou a áčkovou sukňou. Dievčenský pôvab vám prepožičajú tiež plisované šaty ozdobené mašľou. Pre odvážnejšie ženy máme v ponuke šaty s hlbokým výstrihom v nádhernom odtieni. Túžite pôsobiť žensky, no zároveň nenútene? Dobrú službu vám urobia pohodlné ľahučké šaty univerzálnej veľkosti ozdobené volánmi. A to len za 29 .  

<<< Modro-fialové krátke kvetinové šaty - Mia Dresses

Koktejlový večierok

Šaty na udalosť, kde panuje uvoľnená nálada, no zároveň sa stráži istá spoločenská úroveň, vyžadujú dávku serióznosti. Ak sa chystáte vychutnať si zábavu v spoločnosti kolegov, nadriadených či obchodných partnerov, vyberte si outfit, v ktorom budete viac pôvabná ako sexi. Šaty v nádhernom odtieni modrej budú vaším esom v rukáve. Midi dĺžka v kombinácii s volánovými rukávmi vytvára dojem elegancie a sofistikovanosti. Samotná farba, tzv. royal blue, čiže kráľovská modrá, vyžaruje sebavedomie a prestíž. Preto sa skvelo hodí aj na návštevu divadla či vernisáže. Do umeleckého prostredia zapadnú tiež zaujímavé tmavomodré šaty s asymetrickou sukňou.  

Modré midi šaty s volánovými rukávmi - Mia Dresses >>>

Ples

Čaká vás na jeseň významná udalosť a patríte k ženám, ktoré sú vždy o krok vpred? Tak si prezrite ponuku spoločenských šiat v nadčasových odtieňoch modrej. Každý model, ktorý sme pre vás vybrali, je niečím výnimočný a zaujme buď rafinovaným strihom, luxusným materiálom či dokonalou hrou detailov…alebo dokonca všetkým naraz. V každom prípade, polnočná modrá je na večerné podujatia ako stvorená a s istotou vieme povedať, že nikdy nevyjde z módy. Kombinujte so striebornými doplnkami.

Tip: Spojenie tmavomodrej s jemnou fialovou vytvára nečakane príťažlivý kontrast. Ak hľadáte plesové šaty, na ktoré nikto z prítomných tak ľahko nezabudne, natrafili ste na tie správne. 

<<< Tmavomodré trblietavé spoločenské šaty na ramienka - Mia Dresses

Letná oslava

Ctíte si význam veľkých rodinných stretnutí, no v lete to chce to niečo svieže a hravé? Vážnosť svetlomodrých maxi šiat jemne narúšajú výrezy v oblasti pásu. Tie aktuálne patria medzi horúce trendy. Doplňte ich striebornými sandálmi, výraznými doplnkami a ani babička vám na tému elegancie nebude mať čo vytknúť. Alebo zvoľte nesmrteľnú kombináciu bielej a tmavomodrej. Ženy, ktoré majú štýl, v tomto prípade nikdy nezabudnú na čerešničku v podobe červeného rúžu či topánok. Ak vás zaujme šarmantná sukňa s vreckami v námorníckej modrej, získate zároveň všestranný kúsok, ktorý sa po oslave určite dlho v skrini neohreje.       

Svetlomodré priliehavé šaty s výrezmi - Mia Dresses >>>

 

Obľúbená farba džínsoviny má svoje miesto aj na poli šiat. Hoci sa modrá spája predovšetkým s pocitom pokoja, dokáže v pozorovateľovi vyvolať celú škálu emócií. Tak ako chcete pôsobiť pri najbližšej príležitosti? Nech to za vás povedia vaše nové modré šaty.

Pre najnovší obsah zo sveta módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Späť do obchodu