Jesenné šaty s kvetmi

Nepatria len k letu! Aj jeseň miluje kvetované šaty! Jeden z najobľúbenejších vzorov v móde je natoľko variabilný, že vyzerá skvelo v rôznych farebných kombináciách a dobre mu to ladí aj s tmavými farbami. Práve tie dodávajú kvetom úplne nový šmrnc. Zatiaľ čo letné kvetované šaty sú romantické a nežné, jesenné majú nádych tajomna a serióznej elegancie. Nájdite ich v strihoch, ktoré na jeseň nosíte najradšej. Prichystajte si členkové čižmičky, koženkovú bundu a máte jesenný outfit ako z časopisu.  

Prečítajte si aj: TOP 5 šiat sezóny pre družičky

Ani leto, ani jeseň

Zatiaľ čo náš šatník už pripravujeme na chladnejšie mesiace, počasie si vonku robí, čo sa mu zachce. Chladné jesenné rána sú tento rok aj v septembri prekvapivo v nedohľadne. Omrzeli vás už všetky vaše letné šaty, ktoré ste mali snáď miliónkrát oblečené? Keďže to vyzerá tak, že úplet a pletený vzor si ešte niekoľko týždňov neoblečieme, v čiernych kvetovaných šatách nájdete dokonalý kompromis na záver leta pred príchodom ozajstnej jesene. Vyrobené sú z ľahučkého materiálu, majú krátky rukáv a maxi dĺžku. Na toto obdobie sú ako stvorené! K dispozícii sú aj s potlačou rozkvitnutých ruží.

Čierne voľné šaty s kvetinami - Mia Dresses >>>

Na voľný čas

Viete, čo majú spoločné všetky pravé dámy? Pri každej príležitosti sú dokonale upravené. Nezáleží na tom, či idú na koktailový večierok alebo sa pripravujú na neformálne posedenie doma s priateľmi pri víne. Ak je elegancia každodennou súčasťou vašich dní, budú sa vám páčiť naše pohodlné šaty s kvetmi. Majú ležérny strih, no súčasne sú veľmi vkusné. Žiarivé farby na tmavomodrom podklade pôsobia až prekvapivo dobre. Súhlasíte? V rovnakom strihu nájdete u nás aj ďalšie trendy vzory.

<<< Farebné krátke voľné šaty - Mia Dresses

Jeseň v meste

Netradičná kombinácia petrolejovej a staroružovej vytvorila dokonale príťažlivý efekt. Ak v chladnejších mesiacoch odmietate nosiť jednofarebné, najmä hnedé a čierne oblečenie, tieto šaty sú pre vás to pravé. Rozžiarte jesenné ulice romantickou symbiózou farieb a vaším ženským šarmom v šatách, o ktorých s určitosťou vieme, že nezaniknú v dave. V našej ponuke nájdete aj ďalšie variácie.

Modré kvetinové midi šaty - Mia Dresses >>>

Septembrová romanca

Kto povedal, že jeseň nemôže byť zmyselná? Príroda je po lete plná života a chystá sa ukázať v tých najkrajších farbách. Energická oranžová je pre ňu príznačná, tak si ju prisvojte. Prejdite sa ulicou v čiernych šatách s kvetovanou potlačou a aj počas sychravého dňa sa vám hneď zlepší nálada. Keď to v móde začne byť samá tmavá nuda, v týchto šatách zažiarite ako rozkvitnutá ruža. Úspech žne aj ich letná verzia.

<<< Čierne krátke šaty s oranžovými kvetinami - Mia Dresses

Čínsky porcelán

S nádychom východnej kultúry prichádza košeľová verzia kvetovaných šiat. Trochu formálne, trochu romantické, využijete ich na jeseň ako šaty do práce i na večeru v meste. Majú dlhé priesvitné rukávy a ušité sú z materiálu príjemného na tele. Zaujmú vás, ak chcete pôsobiť pôvabne, no pritom aj tajomne a nedostupne. Zmyselnejšie pôsobí ich čierno-cyklámenová variácia. Obe pekne ukážu aj s opaskom a jesennými čižmami. 

Čierne kvetinové midi šaty - Mia Dresses >>>

Tip: Pripravte sa na jeseň s výhodnou cenou!

Aj v našej sekcii Zľavy nájdete dva dokonalé kvetované kúsky. Riadnu dávku ženského šarmu s nádychom retro čias majú čierne šaty s drobným kvetovaným vzorom. Všetky nádherné jesenné odtiene prinášajú kvetované midi šaty s viazaním v páse. Majú príjemný elastický materiál a nežné voľné rukávy, takže sú rovnako vhodné do práce ako na romantickú prechádzku parkom v popadanom lístí.   

<<< Čierne kvetinové midi šaty - Mia Dresses

Tento svet potrebuje každý deň dávku ženskej nežnosti, veď práve v nej tkvie naša sila. Nebojte sa ju ukázať aj prostredníctvom módy. Kedykoľvek je vhodný čas na kvetované šaty!

Videli ste už naše nové videá? Pozrite si, ako vaše vysnívané šaty vyzerajú “naživo” na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Späť do obchodu