Jednoduchá svadba neznamená nudné šaty

Desí vás predstava honosnej oslavy s desiatkami hostí, luxusne vyzdobenou sálou a atmosférou pripomínajúcou galavečer, ktorého hlavnou hviezdou máte byť vy? Nepodliehajte tlaku a užite si svoj veľký deň podľa seba. My vám k tomu ponúkneme šaty, ktoré budú dostatočne elegantné, vkusné, no nie zbytočne okázalé… skrátka dokonalé. Plánujete menší obrad v kostole, na úrade alebo vám učarovala predstava svadby na pláži či v romantickej záhrade? Každému prostrediu pristane iný štýl šiat a my máme po ruke hneď niekoľko krásnych modelov.

Prečítajte si aj: Svadobné šaty pre každý typ postavy

V rámci spoločenských šiat je svadobné oblečenie jedna veľká téma. Svadobná mama, družička i vzdialená teta… každá pozvaná žena rieši, čo na seba, no zároveň je všetkým jasné, že najdiskutovanejším odevom budú šaty pre nevestu. A nič na tom nemení fakt, že namiesto megalomanskej oslavy plánujete len menší obrad v kruhu najbližších. Určite preto svojim svadobným šatám venujte pozornosť, akú si zaslúžia. Kostol, úrad, záhrada či pláž… každému prostrediu svedčí iný štýl, no jedno je isté -  každá nevesta potrebuje nájsť svoje dokonalé biele šaty.

Svadba na úrade

Jednoduchá elegancia

Obrady v svadobných sálach miestnych inštitúcií sú menej formálne ako svadby v kostole a vaše šaty tak nebudú podliehať takým prísnym pravidlám, no úradné prostredie napriek tomu vyžaduje dávku noblesy. Nadčasová elegancia je presne tým štýlom, ktorý sem dokonale zapadne. Ak ste verná klasike, siahnite po jednoduchých svadobných šatách. Priliehavý strih na ramienka ozvláštnil vkusný rozparok. Vlasy si k nim uviažte do tradičného drdolu, dolaďte doplnky a máte svadobný outfit, ktorým určite nič nepokazíte. Pohodlnejšou alternatívoušaty na ramienka s tylovou sukňou. Z našej najnovšej kolekcie pre vás vyberáme aj dva aktuálne hot trendy svadobnej módy - mohutný volán a priesvitné materiály.

Biele priliehavé šaty s rozparkom - Mia Dresses >>>    

Svadba v záhrade

Bohémsky štýl

Uvoľnená atmosféra obradov pod holým nebom láka čoraz viac snúbencov. Prispôsobte jej aj svoje šaty! Čipka a boho strihy sú v tomto prípade ideálnou voľbou. Obľúbeným kúskom našej ponuky sa stali dlhé padavé šaty s čipkovaným živôtikom a zvonovými rukávmi. Zaujmú aj ženy, ktoré majú v móde rady retro prvky. Pripomínajú časy hippies, no s detailmi podriadenými predstavám žien 21. storočia. Netradične ich pre vás v ponuke máme aj v najväčších veľkostiach. Sexi alternatívou sú priliehavé šaty s riasením v oblasti bokov. Ak túžite po netradičných svadobných šatách, originálnou nevestou budete určite v krátkych svadobných šatách či v šatách, ktoré nebudú len biele. Trúfnete si zažiariť?

<<< Biele šifónové šaty s krajkou a zvonovými rukávmi - Mia Dresses

Svadba na pláži

Antický strih

Slnko, piesok, more a vy dvaja… je toto vaša predstava ideálnej svadby? Tak pravdepodobne nehľadáte svadobné šaty s dlhou vlečkou či sukňou a lá poschodová torta. Určite viac vás oslovia šaty s pohodlnou ľahučkou sukňou zo šifónu či tylu. Uvoľnený štýl ešte podčiarknu romantické prvky či rozparky. Ak hľadáte zlatú strednú cestu a túžite po šatách, ktoré sú elegantné a sexi, no zároveň jednoduché a tak trochu éterické, prezrite si náš nový model, ktorého najväčšou prednosťou je rafinovaný strih.

Biele šifónové šaty s rozparkom - Mia Dresses >>>  

Svadba v kostole

Princeznovské šaty

Odjakživa ste vedeli, že k svojmu budúcemu manželovi odkráčate pred oltár? K svadbe v kostole určite patria romantické šaty so sukňou ako pre princezné. Ak však plánujete menšiu svadbu a nechcete nič príliš noblesné, v našom e-shope nájdete dostupné svadobné šaty ako z rozprávky. Okrem toho ich neskôr môžete využiť aj ako plesové. Uprednostňujete klasiku? Prezrite si korzetové šaty s tylovou sukňou. Ak hľadáte niečo viac in, nechajte sa zlákať trendom nadýchaných rukávov. A možno vás prekvapí, že romanticky môžu pôsobiť aj minimalistické šaty s dlhými rukávmi, ktoré sú pre prostredie kostola ako uliate. Určite vás poteší fakt, že ani za jedny z týchto šiat nezaplatíte viac ako 110 €. 

<<< Biele tylové šaty s krajkou - Mia Dresses 

 

Možno ste vždy túžili po malej svadbe, ktorú si užijete v kruhu najbližších a možno ste sa pre ňu rozhodli z praktickejších dôvodov. V každom prípade budú svadobné šaty pravdepodobne tými najkrajšími, aké si kedy oblečiete. Ktorým dovolíte ukradnúť si vaše srdce?

Pre najnovší obsah zo sveta módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Späť do obchodu