Ideálne materiály na leto

Teploty stúpajú do závratných výšin a vy dokola riešite dilemu, čo na seba? Potrebujete zvládnuť horúci deň v práci, cítiť sa po celý čas sviežo na letnej svadbe priateľky či užiť si dovolenku v pohodlí? Nech už hľadáte letné šaty na akúkoľvek príležitosť, pozrite sa lepšie na použité materiály. Niektoré látky sú ľahučké ako pierko a môžete sa na ne spoľahnúť aj v najväčších horúčavách. Tušíte, ktoré to sú?

Prečítajte si aj: Najzmyselnejšie letné šaty

Chladivý satén

Nič nám nedaruje a prezradí každý náš prehrešok, no napriek tomu ho milujeme. Reč je, ako inak, o saténe - jednom z najluxusnejších materiálov, ktorý má svoj pôvod v Číne. Jeho jemnosť a chladivý dotyk si už v období renesancie obľúbili Talianky a Francúzky, ktoré patrili k európskej aristokracii. Nečakanej popularite sa teší aj u súčasných žien, a to po celom svete. Toto leto úplne ovládol obchody s oblečením. Nájdete v nich sukne i topy, no na špeciálne príležitosti sa hodia dlhé saténové šaty. Vybrali sme pre vás najzajímavejšie modely z našej aktuálnej ponuky. Spomedzi všetkých vynikajú priliehavé šaty asymetrického strihu, ktorý najviac polichotí ženám s atletickým typom postavy. Ostatné tri im nezostávajú nič dlžné. Spredu pôsobia klasicky, no všetky majú originálne riešenú chrbtovú časť. Na ktoré ste zvedavá najviac? 

Staroružové lesklé priliehavé šaty s rozparkom - Mia Dresses >>>

Vzdušný šifón

S jeho použitím sa stretávame najmä pri spoločenských šatách, no zo šifónu môžu vzniknúť aj pohodlné šaty na leto. Staroružový model voľného strihu patrí k tým, ktoré si každý rok pribalíte na dovolenku pri mori. Šaty zo šifónu sú totiž vždy pohodlné, ľahučké a, v neposlednom rade, aj veľmi ženské. Ak sa chystáte na rolu družičky, z hľadiska strihu i farby sú ideálnou voľbou mentolové šaty s viazaním okolo krku a vysokým rozparkom. Vďaka vzdušnosti si šifónové šaty zamilovali aj ženy, ktoré z akýchkoľvek príčin volia radšej šaty s rukávmi. Myslíme aj na vás - na výber máte niekoľko sviežich letných farieb.     

<<< Staroružové voľné šifónové šaty - Mia Dresses

 Jemná viskóza

Má všetky vlastnosti materiálov ideálnych na letné obdobie - vzdušnosť, ľahkosť a jemnú textúru. Asi preto sa z viskózy často vyrábajú romantické letné šaty. Ak je práve toto váš štýl, pozrite si do detailov premyslený strih šiat s kvetinovou potlačou či napohľad jednoduché, no nesmierne sexi staroružové šaty na ramienka. Obľúbený model šiat s prekladaným výstrihom a voľne padnutými rukávmi máme dostupný v rôznych farbách. Z vizkózy sú vyrobené aj variabilné šaty univerzálnej veľkosti, ktoré si môžete uviazať podľa vlastnej fantázie.  

Smotanové kvetinové šaty - Mia Dresses >>>

 

Leto je obdobím, kedy sa chceme obliekať viac nápadito, nežne i sexi. No keď sa po pár minútach na nás začne lepiť oblečenie, jediné, po čom túžime, je cítiť sa opäť sviežo a pohodlne. Buďte preto o krok vpred a siahnite po materiáloch, ktoré vás nezradia, ani keď sa ortuť teplomera šplhá nad 30 °C. Nájdite svoje nové obľúbené letné šaty u nás.

Pre najnovší obsah zo sveta módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Späť do obchodu