Back to business: Elegantné blúzky, sukne a body

Príchod septembra ohlásil návrat formálneho štýlu. Jesenné outfity do práce však dokážu byť rovnako zaujímavé ako tie letné. Majte v šatníku po ruke kúsky, s ktorými bez námahy vytvoríte vždy pestré kombinácie. Nikdy neviete, kedy počas dňa nastane situácia, pri ktorej bude hrať vaše oblečenie naozaj dôležitú úlohu. Nečakaný videohovor, tímová porada, dôležité obchodné stretnutie či pracovný obed so šéfom… vybavte sa kúskami, s ktorými budete každé ráno kráčať do práce radosťou.

Prečítajte si aj: Biznis šaty: elegancia a profesionalita v každodennom živote

To, čo máme na sebe, vplýva vždy aj na našu náladu. Iste uznáte, že v pracovnom oblečení trávime príliš veľa času na to, aby sme sa v ňom necítili dobre. Vybrali sme pre vás tie najkrajšie body, blúzky a sukne, ktoré spĺňajú pracovný dress code, a zároveň sú veľmi pohodlné. Okrem toho z nich dokážete vykúzliť nápadité variácie. Jeseň miluje hravosť a farby, no jej príchod je zároveň oslavou návratu klasickej elegancie. Nech už máte náladu na ktorýkoľvek štýl, v našej ponuke nájdete oblečenie, z ktorého jednoducho vytvoríte outfit do kancelárie, ktorý bude zároveň veľmi ženský a uhladený. A ak nás septembrové počasie opäť zaskočí letnými teplotami, zachráni vás toto univerzálne čierne body.  

Čierne body s volánikmi - Mia Dresses >>>

Základné kúsky

Neutrálne farby jednoducho patria k formálnemu štýlu. Existujú dokonca profesie, kde si nič mimo ich škály ani nemôžete dovoliť. Dobre kombinovateľný top je stavebným pilierom šatníka ženy, ktorá sa chce každý deň obliecť vkusne bez toho, aby stála pred skriňou dlhé minúty. Elastické body z jemného materálu zladíte poľahky k rifliam, elegantným nohaviciam i ceruzkovej sukni. Ak nerada nosíte výstrihy, komfortnejší pocit vám v práci zabezpečí podprsenka typu bandeau.

 

Vo farbách jesene

Doprajte svojmu šatníku malé osvieženie - oslávte najfarebnejšie obdobie roka kúskom, ktorý vás rozžiari! Sýta červená, slivková či farba smaragdu… tieto výnimočné odtiene si vždy s príchodom jesene vybojujú v uliciach svoje miesto. Dajte im aj vy šancu v podobe noviniek sezóny. Šikovné body, elegantná blúzka či áčková sukňa sú teraz novými must-have kúskami. Obľúbený typ sukne s vreckami u nás zoženiete v rôznych dĺžkach. Do kancelárie sa hodí najmä po kolená či midi.

     

Hravá biznis móda

Oblečenie do práce nemusí byť nudné. Profíčky biznis štýlu poznajú malý trik, vďaka ktorému je ich outfit zakaždým dokonale vyskladaný. Základné kúsky kombinujú s prvkami, ktoré im dodajú punc jedinečnosti. V praxi to funguje takto: Ak zvolíte klasickú ceruzkovú sukňu, doplňte ju blúzkou, ktorá nikoho neunudí. A naopak, k základným topom voľte hravejšie áčkové strihy či aktuálne trendový plis. Sivá skladaná midi sukňa je novinkou našej ponuky, ktorá spĺňa všetky aktuálne trendy a prispôsobí sa aj jesenným vrtochom počasia. Keď teploty vystúpia vyššie, postačí vám jednoduchý top a sandálky, v zime k nej poľahky zladíte rolák, blúzku či svetrík a členkové čižmy. Nebojte sa ani menej tradičných farebných kombinácií.

 

 

Formálne oblečenie nemusí byť vždy synonymom pánskeho štýlu. Ak máte náladu obliecť si dnes nohavice a voľnú košeľu, smelo do toho! No ak zase zajtra budete mať chuť pridať svojmu outfitu štipku ženského šarmu, zavítajte do nášho e-shopu, kde nájdete pôvabné topy a body aj elegantné sukne. Pamätajte, že nielen šikovným, ale i dobre oblečeným ženám patrí svet! Každý deň je ten správny na to, aby ste dosiahli životný úspech, tak buďte pripravené.

Videli ste už naše nové videá? Pozrite si, ako vaše vysnívané šaty vyzerajú “naživo” na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Späť do obchodu