Dokonalé šaty pre ryšavky: Aké farby vám najviac pristanú?

Obdarila vás príroda výnimočnou farbou vlasov? Možno ju občas pri výbere oblečenia preklínate, lebo máte pocit, že kombinácia ohnivej hrivy a svetlej pokožky vás v móde obmedzuje. Pravdou je, že môžete nosiť všetky farby. Tajomstvo je v konkrétnom odtieni. Voľbou toho správneho dosiahnete, že budete žiariť ako žiadna iná. Niektoré sú totiž pre rusovlásky ako stvorené! Tušíte, ktoré farby svedčia svetlej pokožke viac ako klasická biela, červená či čierna? Veríme, že po prečítaní tohto článku bude Vaša tohtoročná plesová voľba jasná!   

Prečítajte si aj: Do práce vo farbách jesene

Klasická zelená

Snáď neexistuje farba, ktorá by bola na stránkach ženských časopisov ako módny tip pre červenovlásky spomínaná častejšie. Ani my vám nebudeme tvrdiť opak. Zelená farba je naozaj v mnohých odtieňoch pre rusovlásky správnou voľbou. A platí to aj pri zemitých odtieňoch, ktoré im vo všeobecnosti veľmi pristanú. Spomedzi všetkých však vyniká olivová, ktorá pristane všetkým odtieňom červených vlasov. Pri ostatných neutrálnych tónoch hrozí, že v nich tak trochu zaniknete, preto sú pre vás správnou voľbou napríklad na jesenné či zimné oblečenie. Ak však hľadáte šaty na ples, vašej svetlej pokožke najviac polichotí práve tento výnimočný odtieň zelenej. Navyše je obľúbená aj v aktuálnej sezóne, preto u nás nájdete v olivovej aj šaty na bežné nosenie.  

Zelené saténové šaty s odhaleným chrbtom - Mia Dresses >>>

Ako nosiť základné farby?

Snehovobiela, krvavočervená či čierna? Pre mnohé ženy sú tieto farby základným pilierom šatníka, čo však neznamená, že to musí byť aj váš prípad. Najmä, ak zistíte, že ich menej výrazné tóny vám svedčia oveľa viac. Ivory odtieň bielej či krémová sú pre ženy so svetlým fototypom lepšia voľba ako žiarivá biela. Z palety červených farieb je pre vás vhodná burgundy či vínová, ktoré vždy na jeseň patria medzi top trendy sezóny. Vytvoríte tak sofistikovaný, monochromatický vzhľad, ktorý nenaruší celkový dojem tak, ako to dokážu tie najvýraznejšie tóny červenej. Navyše sa svojou nepopierateľnou eleganciou hodí aj pre šaty na vianočný večierok. Čierna je klasika, o tom niet pochýb. Nebudeme vás presviedčať, aby ste ju nenosili, no ak sa chystáte na významnú spoločenskú udalosť a kráľovná všetkých farieb je pre vás tradičnou voľbou, skúste si tento rok obliecť namiesto nej tmavošedú. Sama uvidíte, aký dojem to vo vás zanechá.    

 

Módne trblietky

Aj vy sa tento rok chystáte podľahnúť trendu flitrovaných šiat? Smelo do toho. S trblietkami na spoločenských udalostiach nikdy neurobíte krok vedľa a je pravda, že už nejakú dobu sú obľúbené ešte viac ako zvyčajne. K mahagónovým vlasom vám z metalických tónov pristanú viac teplé odtiene ako chladná strieborná. Zlatá a bronzová nechajú vašu hrivu krásne vyniknúť, no skvelou voľbou bude pre vás aj v tomto prípade odtieň zelenej. Trblietavé šaty dnes môžete mať už v rôznych farbách, no mentolová zostáva stále originálnou voľbou. Rovnako ako petrolejová, ktorej je vo flitrovanom prevedení naozaj ťažké odolať. 

<<< Zlaté flitrované midi šaty - Mia Dresses

Chce to farby!

Chystáte sa tento rok zažiariť vo farbách, ktoré pútajú pozornosť na míle ďaleko? Potom vás potešíme informáciou, že obľúbené odtiene plesových šiat, ako sú kráľovská modrá či smaragdovo zelená, sú pre červenovlásky dokonalá voľba. Okrem toho bude s farbou vašich vlasov krásne kontrastovať levanduľová, v ktorej budete nielen jedinečná, ale aj éterická. 

 

 

Všetko, čo je výnimočné púta pozornosť viac než to všedné. Myslite na to vždy, keď budete mať chuť prefarbiť sa na hnedo či blond. Ak ste do vienka dostali ryšavý odtieň vlasov, noste ho s hrdosťou. No v prípade, že máte jednu zo zvyšných dvoch farieb a už nejakú dobu premýšľate nad zmenou, možno bude mahagónová vaším novým obľúbeným odtieňom. Na jeseň je ten správny čas ísť do toho!

Ak chcete byť vždy včas informovaná o aktuálnych módnych novinkách, sledujte nás na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube

Späť do obchodu