Dokonalé letné maxi šaty

Na horúce dni sú ideálnou voľbou. Pôsobia bohémsky i étericky a v správnom strihu aj poriadne sexi. Šaty siahajúce k členkom môžu byť ľahké a vzdušné, ale aj priliehavé. Hodia sa na prechádzku po pláži, uličkami historických centier veľkomiest i na párty pri bazéne. Vybrali sme pre vás tie najkrajšie modely leta 2024. Poradíme vám, ktoré si vybrať na váš typ postavy a ako ich nosiť na rôzne príležitosti.

Prečítajte si aj: Ideálne materiály na leto

Božské krivky

Dokonalú siluetu vám vyčarujú priliehavé šaty absolútne jedinečného strihu. Je tak rafinovaný, že aj nízkym ženám dokáže opticky predĺžiť postavu. Hlboký výstrih, vysoký rozparok a prestrihy v páse sú detaily, ktoré v kombinácii so správnymi topánkami dokážu zázraky. Ak si nepotrebujete pridať centimetre vysokými podpätkami, môžete zvoliť aj výraznejšie pracky či iné ozdoby. Vzadu sa zapínajú nenápadným zipsom a hoci zahalia celú postavu, aj pri pohľade zozadu dokonale zdôraznia vaše krivky. Materiál je elastický a jemne trblietavý.

Zelené priliehavé šaty s výrezmi - Mia Dresses >>>

Elegancia v prímorskom štýle

Aj šaty na pracovné stretnutie môžu mať v lete nádych dovolenkovej pohody. Formálnosť luxusného materiálu a elegantného opasku vyvažuje maxi dĺžka s rozparkom a romanticky voľné rukávy. Šaty v neutrálnej farbe sa priam núkajú na množstvo príležitostí, no ak máte radšej farby, v rovnakom strihu u nás nájdete tiež svetlomodré šaty. Pre inšpiráciu si prezrite aj ďalšie letné šaty, ktoré bez problémov zapadnú do pracovného prostredia.

<<< Hnedé voľné šaty s rozparkom - Mia Dresses

Tajomná amazonka

Ak by koktejlky mohli byť v maxi dĺžke, vyzerali by takto. Tieto šaty nie sú ani spoločenské, no ani bežné. Hodia sa na všetky príležitosti, ktoré sú pre vás výnimočné. Priliehavé šaty po členky v tajuplnom smaragdovom odtieni sú spojením elegancie, sofistikovanosti a ženského pôvabu. No ak máte radšej svetlejšie odtiene, v našom e-shope sú dostupné aj ako trblietavé šaty v nežnej staroružovej

Smaragdové priliehavé šaty s výrezmi - Mia Dresses >>>

Svieži vietor

Vzdušné maxi šaty s volánmi a plisovanou sukňou vnesú do vášho šatníka eleganciu a ženský šmrnc. Ich pohodlný voľný strih s gumičkou a viazaním v páse sadne na rôzne typy postavy. Úžasne všestranný kúsok vás v lete dokáže zachrániť vo všetkých situáciách. So sandálkami na nízkej podošve si tieto ľahké letné šaty môžete vziať cez deň do mesta, s podpätkami aj večer na párty pri bazéne. Dostupné tiež v béžovej a smotanovej farbe. Ak hľadáte plisované šaty v podobnom štýle, no vhodné na viac nóbl príležitosti, prezrite si detaily šiat s nadýchanými rukávmi.    

<<< Svetlomodré voľné šaty s plisovanou sukňou - Mia Dresses

Letné must-have

Ak ešte v šatníku nemáte kvetované maxi šaty, toto leto je načase to zmeniť. Drobné i veľké kvety, žiarivé farby aj nežné pastely… rozmanité vzory a farby ulahodia aj tej najnáročnejšej žene. My sme pre vás vybrali na každú príležitosť jedny. Modré šaty s rukávmi oceníte v lete v práci, ružové saténové sa hodia na romantickú večeru. Dlhé šaty s rozparkom v kombinácii zelenej a ružovej sú dostatočne noblesné aj na významnejšiu oslavu a ružové s etno vzorom sú dokonalé šaty na dovolenku.

Žlté kvetinové šaty s voľnými rukávmi - Mia Dresses >>>

 

Svoju najväčšiu slávu zažívali dlhé šaty v uvoľnených 60. a 70. rokoch. Nám zostali ako spomienka na bohémske obdobie, ktorú dnešní návrhári pretvárajú podľa moderných pravidiel. Objavte nové štýly aj v ponuke dlhých spoločenských šiat a vyberte si maxi šaty podľa svojich predstáv.

Pre najnovší obsah zo sveta módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Späť do obchodu