Do práce vo farbách jesene

Vonku to hrá všetkými farbami, zatiaľ čo vášmu šatníku dominuje čierna? Oživte ho pestrými odtieňmi, aké vie namiešať len toto krásne obdobie. Zahaľte sa do oranžovej, hnedej, bordovej, či tlmených odtieňov zelenej a jesenná depresia nemá šancu! Nakombinujte si outfit do práce, ktorý dokáže na počkanie zdvihnúť náladu. Naše sukne, šaty i overaly ladia dokonale s členkovými čižmičkami i mokasínami.

Prečítajte si aj: Back to business: Elegantné blúzky, sukne a body

Elegantná v bordovej

Rafinované v každom detaile. Tieto jesenné šaty sú do práce ako stvorené. Tak akurát dlhé, primerane elegantné a ešte k tomu neskutočne pohodlné. Materiál je jemne elastický a vzadu sa zapínajú zipsom. Ich špeciálnou črtou je nariasený sexi výstrih. Ak by sa vám na jeseň zišli aspoň jedny nové šaty do práce, tak rozhodne tieto! So správnymi doplnkami zastúpia aj koktejlky na firemný večierok.

Bordové midi šaty s nariaseným výstrihom - Mia Dresses >>>

Šmrncovná v zelenej

Farba smaragdu sa hodí na každú sezónu. Krásne ladí so všetkými základnými farbami - bielou, béžovou i čiernou. Práve jej kombináciu s najtmavšou farbou spektra obľubujeme v chladnejších mesiacoch. Oplýva eleganciou, ktorá nie je tuctová. Ak siahnete po sukni v tomto odtieni, ľahko ju skombinujete s čiernou koženkovou budnou a jednoduchým topom či rolákom. Ležérnosť jej dodávajú praktické vrecká a za zmienku stojí tyl našitý z vnútornej strany, ktorý udrží jej áčkový tvar. V ponuke ju nájdete aj v nádhernom bordovom odtieni.   

<<< Smaragdová áčková krátka sukňa - Mia Dresses

Neprehliadnuteľná v oranžovej

Na rozhraní energickej červenej a žiarivej žltej vznikajú odtiene výnimočnej oranžovej. Príroda ju miluje a túto jeseň budete aj vy! Sakové šaty si naše zákazníčky vo všetkých farbách veľmi obľúbili. Ak ste ich objavili až v tomto období, nebojte sa namiesto základných farieb siahnuť po odvážnej oranžovej. Hravo ju skombinujete s hnedou i čiernou. Navyše, hoci sú mini šaty v sakovom vzhľade poriadne sexi, elastický materiál zaručuje, že budete celý deň v pohodlí. 

Oranžové krátke šaty s dlhými rukávmi - Mia Dresses >>>

Originálna v hnedej

Že nie ste zvyknutá nosiť na jeseň overaly? Náš model bol navrhnutý špeciálne na toto obdobie. Prečo by to každý deň museli byť len nohavice, blúzky a šaty? Prineste do práce atmosféru prehliadkových mól! Pohodlný jesenný overal širšieho strihu sa s elegantnými doplnkami hodí aj na rodinnú oslavu. Jeho štýl znesie členkové čižmičky na podpätku, ale aj nízke mokasíny. 

<<< Hnedý overal so šifónovými rukávmi - Mia Dresses

Štýlová v olivovej

Dokonalé spojenie pohodlia a elegancie. Ležérne jesenné šaty v košeľovom vzhľade majú praktické šnurovanie v páse, ktoré vyformuje postavu, a ideálnu dĺžku do kancelárie. Typická farba jesene perfektne ladí so zlatými doplnkami. Do práce ich noste s lodičkami, na bežný deň pokojne aj s bielymi teniskami. Prezrite si všetky detaily vo videu.

Olivové krátke šaty - Mia Dresses >>>

 

Zaraďte do svojho šatníka na jeseň aspoň jednu žiarivú farbu a uvidíte, akú zmenu to prinesie. Odtiene padajúceho lístia sú dobre kombinovateľné a vyžarujú špeciálnu energiu. Staňte sa tou, ktorá bude v kancelárii za štýlovú.

Pre najnovší obsah zo sveta módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Späť do obchodu