Cyklámenové midi šaty na letnú oslavu

Dĺžka pod kolená oprášila svoju zašlú slávu a v lete 2024 je jedným z najhorúcejších trendov. Urobili sme pre vás výber obľúbených midi šiat v najkrajších strihoch pre ženu každého veku. Vo farbe, ktorá je kráľovnou letných dní. Symbolizuje sebavedomie, ženskosť a lásku k životu. Zažiarte v cyklámenovej.  

Prečítajte si ajVšetky odtiene zelenej

Ani ružová, ani fialová. Máte v šatníku cyklámenové šaty? Nie každá na ne nájde odvahu. Jedinečný odtieň dostal názov podľa nádherného kvetu a skrýva v sebe niekoľko významov. Nájdete sa v nich aj vy?

  • Sebavedomie: Nápadný odtieň miluje žena, ktorá má prirodzené sebavedomie a je silnou a asertívnou osobnosťou. 
  • Ženskosť a elegancia: Cyklámenová reprezentuje ženský pôvab.
  • Hlboké emócie: Ženy, ktoré obľubujú túto farbu, prežívajú lásku naplno. Sú nežné a vášnivé.      
  • Umelecké cítenie: Cyklámenová sa spája s kreativitou a pôsobí inšpirujúco.
  • Optimizmus: Ak ju milujete, potom milujete aj život samotný.

Energická farba je v našom e-shope veľmi obľúbená, preto sme aj tento rok zahrnuli do ponuky niekoľko krásnych modelov letných šiat, aj v aktuálne trendovej strednej dĺžke. Len ťažko by ste hľadali príťažlivejšie spojenie, než je kombinácia midi a cyklámenovej. A platí to, či máte 20, či 50. Pokochajte sa výberom najkrajších strihov pre všetky vekové kategórie sebaistých žien.  

 

20+

Kedy, ak nie v tomto veku vyskúšať všetky pestré farby?! Okrem toho si môžete dovoliť vysoké rozparky, tylovú sukňu aj hlboké výstrihy. Midi dĺžka šiat vyváži všetky krásne dievčenské rozmary a dodá vám dávku vážnosti.  

 

30+

V tridsiatke už väčšinou dbáme viac na eleganciu ako snahu na prvý pohľad zaujať. Chceme nosiť šaty, v ktorých sa cítime pohodlne, a ktoré zároveň podčiarknu našu prirodzenú krásu. Čipkované šaty zvýraznia pekný dekolt a na chrbte majú pútavú šnurovačku. Tylové šaty nežne zahalia ramená a zvýraznia osí driek. Šaty s rafinovane použitým šifónom dokonale zadefinujú ženské krivky. Všetky pôsobia romanticky, no zároveň už tak trochu zrelo. 

 

40+

V tomto veku už dokážeme naplno oceniť dokonalosť skrytú v jednoduchých strihoch bez zbytočných prvkov. K najobľúbenejším modelom sezóny, zvlášť v tejto farbe, patria midi šaty s volánmi a áčkovou sukňou. Do práce sa hodí užší biznis strih, na spoločenskú udalosť zas elegantné šaty s mašľou

 

50+

Prekryté ramená, strih, ktorý neodhalí príliš a decentné ozdoby. Ak je to presne to, čo hľadáte, zaujme vás trojica modelov, z ktorých každý je dokonalou voľbou pre svadobnú mamu alebo ako šaty na birmovku či oslavu významného jubilea. Ani jednému nemožno uprieť praktickosť - zavinovacie šaty sa dokonale prispôsobia vašim potrebám, šaty z elastického materiálu zvládnu pretancované noci a vzdušné plisované šaty aj horúčavy letných dní.   

 

 

Zastávame názor, že každá žena si môže obliecť také šaty, na aké sa cíti. Výberom šiat v zmyselnej cyklámenovej sme vám chceli pripomenúť, že krásne a pôvabné môžeme byť v každom veku.

Pre viac inšpirácie zo sveta módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Späť do obchodu