Červené šaty: symbol vášne a ženskosti

Keď sa povie „červené šaty“, prvé čo si predstavíme je elegancia, sebavedomie a vášeň. Červená farba je známa schopnosťou upútať pozornosť, čo pri šatách platí dvojnásobne. Práve preto by tento módny kúsok nemal chýbať v šatníku žiadnej dámy. Nezáleží na vašom veku alebo type postavy – červené šaty vám budú dozaista svedčiť. V dnešnom článku vám prestavíme niekoľko jedinečných dizajnov červených šiat, v ktorých budete jednoducho okúzľujúca.

Prečítajte si aj: Modrá na každú príležitosť

 

Zažiarte na pracovnom stretnutí

Neviete, čo si obliecť na pracovné stretnutie? Nebavia vás zemité a fádne farby? V takom prípade siahnite po žiarivých červených šatách. Môžete si byť istá, že vám dodajú tú správnu dávku sebavedomia, ktorú na dôležitom stretnutí potrebujete. Zvoľte si taký strih šiat, ktorý pôsobí decentne. Ideálnou voľbou sú šaty, ktoré zahalia ramená a kolená, ako napríklad tieto červené priliehavé midi šaty. S doplnkami buďte opatrná – nezabudnite na elegantné hodinky, jemný náhrdelník, dostatočne pohodlné lodičky  a k nim zladenú kabelku. V takomto outfite na pracovnom stretnutí jednoznačne zažiarite.

Červené priliehavé midi šaty >>> 

Buďte šarmantná v červených mini šatách

Rada nosíte mini šaty a cítite sa v nich sama sebou? Ak áno, dokonalou kombináciou sú mini šaty v červenej farbe. Či už sa chystáte na spoločenskú udalosť alebo by ste sa rada atraktívne obliekli na letné rande, upriamte pozornosť na červené tylové mini šaty. Ide o originálny módny kúsok, v ktorom zaručene vyniknete z davu. O romantický a atraktívny nádych šiat sa postará aj krajka, ktorá ich zdobí v oblasti dekoltu. Nakoľko sú šaty výrazné, nie je potrebné, aby ste váš outfit obohatili extravagantnými doplnkami. Najlepšie urobíte, ak siahnete po listovej kabelke v béžovej alebo metalickej farbe. Nezabudnite na jemné sandálky na opätku a čerešničkou na torte môže byť rúž v rovnakom odtieni, aký majú vaše šaty.

<<< Červené krátke tylové šaty

Zvodná kombinácia – červené šaty s rozparkom

Ak by sme mali vybrať najzvodnejšiu farebnú a dizajnovú kombináciu šiat, boli by to červené šaty s rozparkom. Rozparok pôsobí mimoriadne príťažlivo, rovnako ako červená farba šiat. Práve preto táto kombinácia predstavuje neodolateľný módny kúsok, ktorý by vo vašom šatníku nemal chýbať, a to najmä ak rada upútate pozornosť. Pre nádych luxusu vám odporúčame siahnuť po šatách zo saténu, ktorý pôsobí skutočne noblesne. Kombináciu všetkých týchto prvkov predstavujú červené saténové šaty s rozparkom. Pre dokonalý večerný look siahnite po extravagantných doplnkoch a zvoľte si výrazné dymové líčenie.

Červené saténové šaty s rozparkom >>>

Červené šaty do práce aj do mesta

Hľadáte jednoduché šaty, ktoré sú univerzálne a môžete ich bežne nosiť do práce aj do mesta? V takom prípade pre vás máme skvelý tip na minimalistické červené šaty. Ide o módny kúsok, ktorý bude vašou voľbou na istotu v prípade, že sa budete chcieť cítiť príjemne a atraktívne, no nebudete vedieť, po akom outfite siahnuť. Tieto šaty sú navyše mimoriadne komfortné vďaka ľahkému materiálu a flexibilne nastaviteľnému opasku. Buďte príťažlivá a zároveň si doprajte maximálny komfort, ktorý si zaslúžite.

<<< Červené krátke šaty

Červené šaty predstavujú neoddeliteľnú súčasť dámskeho šatníka už od čias Marilyn Monroe a ich popularita pretrváva až doteraz. Či už sa chystáte na spoločenskú udalosť, pracovné stretnutie alebo vás čaká bežný pracovný deň, v červených šatách zaručene zažiarite. Inšpirujte sa tipmi na jedinečné módne kúsky, ktoré sme vám predstavili v dnešnom článku.

Pre najnovší obsah zo sveta módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Späť do obchodu