Ako si vybrať luxusné šaty na svadbu?

Boli ste pozvaná na svadbu a nastal čas výberu vhodného outfitu? Rada by ste pôsobili elegantne a noblesne? Ak áno, siahnite po luxusných šatách na svadbu, ktoré sa o váš vytúžený vzhľad postarajú. Majte na pamäti, že priebeh svadby je zdokumentovaný na svadobných fotografiách, ktoré zvečnia ako cenné spomienky, tak aj váš vzhľad, preto výberu vhodných šiat venujte dostatok pozornosti. V dnešnom článku vám predstavíme luxusné šaty na svadbu, v ktorých budete jednoducho neprehliadnuteľná.

Prečítajte si aj: Výpredaj spoločenských šiat

 

Zažiarte v elegantnej kráľovskej modrej

Pre dosiahnutie luxusného looku je dôležitý nielen výber vhodného strihu a materiálu šiat, ale aj výber správnej farby. Medzi jednu z noblesných farieb patrí kráľovská modrá, ktorá svedčí dámam každého tónu pleti. Ak hľadáte luxusné šaty na svadbu, voľbu na istotu pre vás môžu predstavovať originálne priliehavé šaty v kráľovskej modrej. Ich strih je jedinečný, vďaka čomu vyniknete z davu. O váš atraktívny look sa postará aj vysoký rozparok, ktorý decentne odhalí krok. Pútavo pôsobí aj riasenie v oblasti pásu, ktoré krásne tvaruje ženské krivky. Ku kráľovsky modrej odporúčame zladiť minimalistické metalické šperky a listovú kabelku v jemnom, krémovom odtieni. Ak vás zaujal strih šiat, no preferujete menej výrazné farby, siahnite po staroružovom alebo svetlomodrom variante.

Modré priliehavé šaty s rozparkom >>>

Spojenie romantiky a luxusu

Rada pôsobíte nežne a romanticky? Hľadáte luxusné šaty na svadbu, ktoré z vás takúto dámu vyčarujú? Tento look môžete docieliť veľmi jednoducho – stačí, ak si zvolíte vhodné šaty. Nežne a žensky pôsobia najmä jemné farby, medzi ktorými jednoznačne dominuje staroružová. Ide o univerzálnu farbu, ktorú jednoducho zladíte s rôznymi doplnkami a navyše pôsobí mimoriadne elegantne. Ak ste boli pozvaná na svadbu v lete, vhodnou voľbou sú krátke šaty. Luxusné šaty, ktoré sú ako stvorené na letnú svadbu, predstavujú krátke staroružové šaty s brošňou – ide o módny kúsok, ktorý pôsobí romanticky a príťažlivo. Vďaka výraznej brošni nie je potrebné kombinovanie extravagantných doplnkov. Postačí vám perleťový náramok zladený s náušnicami a zdobená crossbody kabelka.

<<< Staroružové krátke šaty s ružami

Satén – synonymum elegancie a noblesy

Rada by ste si zadovážili hodvábne šaty, no nie ste do nich ochotná investovať stovky eur? Máme pre vás alternatívu v podobe saténu, ktorý sa vyznačuje podobnými vlastnosťami ako hodváb. Výhodou saténu je najmä jeho cena, ktorá je v porovnaní s hodvábom niekoľkonásobne nižšia. Saténové šaty teda predstavujú dokonalú voľbu, pokiaľ ide o výber luxusného outfitu na svadbu. Eleganciu zabezpečí nielen saténový materiál, ale aj dĺžka šiat – preto vám odporúčame siahnuť po dlhom strihu. Ak hľadáte módny kúsok, ktorý je originálny, zvoľte si šaty s odhaleným chrbtom a jedinečným prvkom, akým sú stuhy zviazané do mašle. 

Zlaté lesklé šaty s odhaleným chrbtom >>>

Trendy luxusných šiat na svadbu

Medzi aktuálne trendy vo svete svadobných outfitov patrí najmä minimalizmus. Preto siahnite po šatách, ktoré sú jednofarebné, prípadne dvojfarebné. Vyhnite sa výrazným vzorom, akými sú napríklad zvieracie vzory. Inšpirujte sa vintage štýlom a nebojte sa siahnuť po dizajnoch, ktoré majú vysoký rozparok alebo odhalený chrbát – práve takéto šaty pôsobia mimoriadne atraktívne a žensky. Majte na pamäti, že pravidlo „menej je viac“ platí aj vo svete módy. Šaty na svadbu si vyberajte starostlivo a do úvahy berte prostredie, v ktorom sa bude svadba konať, ako aj ročné obdobie a v neposlednom rade vaše preferencie.

<<< Staroružové priliehavé šaty s rozparkom

Luxusné šaty na svadbu sa postarajú o váš noblesný vzhľad, vďaka ktorému sa počas tejto výnimočnej udalosti budete cítiť príjemne a sebavedome. Výberu vhodných šiat venujte dostatok pozornosti a zvoľte si tie, ktoré sú v súlade s aktuálnymi trendmi, ako aj s vašim vkusom. Ak by ste si výber šiat rada zjednodušili, nechajte sa inšpirovať tipmi z dnešného článku

Pre najnovší obsah zo sveta módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Späť do obchodu