5 najkrajších letných farieb pre blondínky

K svetlým vlasom krásne ladí široká škála farieb. Chystáte sa kúpiť si cez e-shop nové letné šaty a chceli by ste poradiť, ktorý odtieň bude práve pre vás dokonalý? Nezabúdajte, že vždy musíte zohľadniť tón vlasov a pokožky. Existuje však niekoľko farieb, ktoré blondínkam vo všeobecnosti nesmierne lichotia. Aktuálne trendová modrá skrýva tiež niekoľko odtieňov, ktoré najkrajšie svedčia práve vám. Máte ich vo svojom svojom šatníku?

Prečítajte si aj: Všetky odtiene zelenej

Vanilková

Dostali ste chuť na vanilkové latte? Osvieži vás rovnako, ako tento kúsok váš šatník. Akurát namiesto bohatej peny dostanete jemne nadýchanú tylovú sukňu. Elastické šaty majú vrchnú časť bohato zdobenú čipkou a v páse decentný zlatý opasok. Vanilková sa hodí aj pre spoločenské šaty, najmä v lesklej verzii. Saténové šaty majú v tejto farbe veľmi decentný zlatý nádych. Prezrite si béžové šaty v ďalších odtieňoch, no po telových siahnite len v prípade, že nemáte veľmi svetlý typ pokožky, aby v nich nezanikla vaša krása. V tomto prípade radšej vyskúšajte karamelovú

Béžové krátke šaty s tylovou sukňou - Mia Dresses >>>

Smaragdová

Prenádherný odtieň zelenej je jedným z mála, ktoré nosíme v zime i v lete. Univerzálnosť čoraz obľúbenejšej farby ešte povýšili šaty na letnú oslavu či párty v luxusnom prímorskom klube, no so správnymi doplnkami ich môžete zrecyklovať aj počas plesovej sezóny. Na takéto príležitosti najkrajšie ladia s čiernou, no v lete pokojne siahnite po kožených hnedých šľapkách či sandáloch a zlatej bižutérii.

<<< Smaragdové spoločenské šaty s asymetrickou volánovou sukňou - Mia Dresses

Fialková

Obľúbili ste si ju na jar a všetko naznačuje tomu, že ani v lete sa jej nemienite vzdať. Preto v našej ponuke nájdete túto sezónu fialové šaty vo všetkých odtieňoch. Od orchideovej cez levanduľovú až po výraznú purpurovú. Zo všetkých tónov tejto éterickej farby vám ako blondínke veľmi pristane odtieň nežného jarného kvietku. Dokonale sa hodí na romantické šaty s volánmi. Hľadáte družičkovské šaty na svadbu? Rozprávkový model v jemnej fialovej je na to ako stvorený. Ak máte hnedé vlasy premelírované blond prameňmi, dajte šancu zmyselnej ružovofialovej.

Fialové krátke šaty s volánikovými rukávmi - Mia Dresses >>>

Mandarínková

Boli ste vždy presvedčená, že oranžová nie je pre vás? Len ste až doteraz neobjavili ten správny odtieň. Krikľavé šaty naozaj môžete prenechať brunetkám, najmä, ak si aj v lete plánujete ponechať svetlú pokožku. Ideálnou voľbou pre vás bude výnimočný odtieň mandarínky. Je dostatočne výrazná na to, aby zdôraznila váš pôvab, no nie príliš, aby ho prekryla. Šaty univerzálnej veľkosti sú navyše ušité tak, aby ste si ich mohli uviazať podľa seba. Stačí vám štipka nápaditosti, nude sandálky, zlaté doplnky a máte dokonalý outfit na letnú svadbu. Môžete si byť istá, že budete originálna. Uviažte si ich v menej formálnom štýle a ľahučký materiál oceníte aj pri mori. 

<<< Oranžové dlhé šaty na viazanie - Mia Dresses

Malinová

Ani červená, ani ružová. Vašou voľbou nech je šťavnatá malinová! V obchodoch je zastúpená veľmi málo, no pritom ide o farbu, ktorá pôsobí nesmierne príťažlivo a šarmantne. Vlastne si nevieme predstaviť lepšiu voľbu na rande. Určite v nej nebudete vyzerať naivne, skôr žensky a sebavedome. Ak ju raz uvidíte na sebe, tak ľahko sa jej nebudete chcieť vzdať. Budú vašou prvou láskou krátke šaty s volánikovými rukávmi? Ženy milujú ich flexibilitu, ktorú umožňuje viazanie v páse a pohodlný strih.   

Malinové krátke priliehavé šaty s volánikovými rukávmi - Mia Dresses >>>

Tip navyše: Chladné odtiene modrej

Farba leta 2024 prichádza vo všetkých odtieňoch palety. Viete, ktorá je pre vás správna? Zatiaľ čo brunetkám sa hodí najviac pastelová modrá, blondínkam pristanú všetky chladné odtiene. Ľadová modrá krásne vynikne na šatách s netopierími rukávmi, ktoré sa toto leto vrátili do módy. Rovnako ako plis, ktorý si so svetlomodrou tiež skvelo rozumie. Letnou klasikou je námornícka modrá, ktorá tvorí s blond hrivou vskutku zaujímavý vizuálny kontrast. 

 

 

Modely, ktoré sme pre vás vybrali, sú z nášho pohľadu dokonalé šaty pre blondínky. No rozumieme, že  na to, aby boli dokonalé práve pre vás, si ich potrebujete odskúšať. Každá sme jedinečná a niekedy zafunguje konkrétny odtieň s farbou našich očí, inokedy si vieme dopomôcť doplnkami. No nezabúdajte, že v prípade potreby sme vždy pripravení vám šaty vymeniť či vrátiť. Stačí, ak nám ich pošlete do 14 dní. Všetky potrebné detaily nájdete TU.

Pre viac jedinečného obsahu zo sveta módy nás sledujte na InstagrameFacebookuTikToku a YouTube.      

Späť do obchodu